dans, Nina, Bjarte (Foto: TV 2)
dans, Nina, Bjarte (Foto: TV 2)

Les intervju med Nina og Bjarte

Nina og Bjarte fra «God morgen Norge»-redaksjonen viser deg hvordan du kan lære selskapsdans på nett

Nina Aasmundsen og Bjarte Ragnhildstveit er to av «God Morgen Norges» mest modige ansatte.

Denne høsten har de to sagt ja til å lære seg selskapsdans med selveste Therese Cleve. For å vise deg at du der hjemme også kan gjøre det samme.

Skal vise hva de kan på direktesendt TV

Therese er proffdanser og har vært med i alle sesongene av «Skal vi danse». Denne runden meldte hun avbud på grunn av en struttende babymage.

Nina og Bjarte danser med Therese hver uke, målet er ifølge dem selv å bli kjempegode. 7.desember skal de to nemlig vise - på direktesendt TV - hvor mye de har lært.

- Da må det bare se bra ut. Og vi vil at Therese skal bli stolt av oss. Men det er klart, nå trener ikke vi i nærheten av hva «Skal vi danse»-deltakerne gjør, så vi er glade vi ikke skal i konkurranse med dem, sier Nina til tv2underholdning.no.

- Jo mer man trener, jo bedre blir man. Vi er helt i startfasen nå, og alle «Skal vi danse»- deltakerne vil sikkert bare le av meg, men vi skal trene noen uker til. Så lenge jeg ser bedre ut enn Finn Schjøll, er mye gjort. No offense, Finn! legger Bjarte til.

Se Nina og Bjarte i aksjon her.
Les Nina og Bjartes danseblogg her.

Nina får oppfylt sin pikedrøm

Da denne muligheten dukket opp var verken Nina eller Bjarte spesielt vonde å be.

- Jeg har alltid hatt den lille pikedrømmen om å danse. Her fikk jeg plutselig en unik mulighet til å lære enkel dans, få veldig bra trening, og det av selveste Therese Cleve som er superproff, forteller Nina.

For Bjarte var det et litt annet utgangspunkt.

- Jeg ble utfordret av Nina. Tenkte på det i fem minutter. Fant ut; søren heller - her har jeg jo egentlig en gylden mulighet til å både lære litt kul dansing - og få trening på kjøpet!

Tror de hadde klart seg til generalprøven av «Skal vi danse»

En miniversjon av dansekonkurransen kan man si de to driver med i disse dager, og det går virkelig fremover. Dersom de skulle konkurrere med høstens offisielle kjendisdansere hadde det blitt ganske annerledes. På spørsmål om hvor langt Bjarte og Nina tror de ville kommet i «Skal vi danse» er svaret klart.

- Definitivt til generalprøven! Kanskje program 1 også. På sjarm og rar kroppsholdning. I program 2 hadde det vært strake veien ut, sier Bjarte.

- Bjarte har sikkert rett i det , hvertfall sånn som det er i dag, ler Nina.

Men:

- Hadde vi trent lenge nok, tror jeg vi kunne nådd topp tre. Nå kunne vi kanskje vært et morsomt pauseinnslag med tittelen: og sånn ser det ut når «Kari og Ola» prøver seg på dansegulvet.

Vet du hva som er det beste med «God Morgen Norges» Dans med oss? Therese, Nina og Bjarte lærer deg dansene også. Du kan danse med dem på nettet her.

Besøk Thereses nettsider og meld deg på egne kurs her.