Nicklas Bendtner (Foto: Scanpix/WENN.com)
Nicklas Bendtner (Foto: Scanpix/WENN.com)

Arsenal-stjerne krasjet i 160 km/t

Arsenal-stjernen Nicklas Bendtner slapp med skrekken etter trafikkuhell.

Det var søndag morgen det gikk galt for Arsenal-stjernen Nicklas Bendtner.

På vei til Arsenals treningsanlegg i Hertfordshire utenfor London, mistet den danske landslagsstjernen kontrollen over sin luksusbil av merket Aston Martin.

Bilen totalvraket
Bilen ble totalvraket, men Nicklas Bendtner slapp på mirakuløst vis unna uhellet uten skader.

- Alt skjedde veldig raskt. Nicklas sa at han kjørte i 160 kilometer i timen. Nicklas ble rystet etter hendelsen, men var glad for at han slapp fra det uten skader og med livet i behold, sier en kamerat av Arsenal-stjernen til Daily Mirror.

Nå kommer ulykken til å bli etterforsket av politiet, og Arsenal-stjernen risikerer straff for å ha brutt fartsgrensene. Fartsgrensen hvor Nicklas Bendtner kjørte av veien skal ha vært 100 km/t.

Aston Martin - ikke noe vanlig syn som firmabil.
  (Foto: Scoopy)
Aston Martin - ikke noe vanlig syn som firmabil. (Foto: Scoopy)

Politiet bekrefter
- Vi ble tilkalt klokken 10.15 (am) til et trafikkuhell. En svart Aston Martin hadde kjørt av veien. Ingen ble alvorlig skadet, sier en talsperson for politiet i Hertfordshire .

Arsenal møter Olympiakos i Mesterligaen hjemme på tirsdag. Kampen sendes direkte på TV 2 SPORT og TV 2 Sumo fra klokken 20.45.

Nicklas
  Bendtner (Foto: Nigel Roddis/REUTERS)
Nicklas Bendtner (Foto: Nigel Roddis/REUTERS)

Den kampen går uten Bendtner på banen.

- Det er rett og slett for tidlig for ham, så han er ute til kampen. Det ville bare ikke være fornuftig å spille kamp så kort tid etter ulykken. Men han har det etter omstendighetene fint, og forventer selv å være kampklar igjen snart, sier Arsenal-stjernens far og agent, Thomas Bendtner til sporten.dk.

Nå begynner Ch League-manager for alvor - bli med