FÅR SIGAR REFS: Erik Hamren tente seg en sigar etter kampen mot Molde   og brøt røykeforbudet. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
FÅR SIGAR REFS: Erik Hamren tente seg en sigar etter kampen mot Molde og brøt røykeforbudet. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)

Hamrén fikk sigar-refs

Svensken brøt røykeforbudet på Aker Stadion.

Etter at Rosenborg slo Molde på Aker Stadion dro Erik Hamrén frem sigaren, og røykte den foran et fulltallig pressekorps i mixed zone.

LES: Hamrén tente gullsigaren

Men Hamréns sigarrøyking falt ikke i like god smak hos alle. Det er nemlig totalt røykeforbud på Aker Stadion – og det forbudet brøt Hamrén da han feiret gullet med å tenne opp sin dyre sigar.

Jeg fortalte ham at det var hans ansvar om brannalarmen gikk!

Brøt røykeforbudet
- Aker Stadion er en røykfri stadion, og det forbudet brøt Hamrén, forteller driftssjef Aadne Orvik på Aker Stadion til TV 2 Sporten.

Han bekrefter at Hamrén fikk beskjed om forbudet – men likevel valgte å fullføre sin sigar.

- Jeg ga beskjed til ham, på en høflig måte, at Aker Stadion er røykfri. Jeg fortalte Hamrén at det var hans ansvar om brannalarmen gikk, men jeg er ikke helt sikker på at han fikk det med seg. Det var så mye presse rundt ham etter kampen, sier Orvik.

Se Hamréns røyke gullsigaren - utenfor stadion - i videovinduet (artikkelen fortsetter under)!

347821

Fikk lov på grunn av gullet
- Hadde han fått lov til å fullføre sigaren dersom RBK ikke hadde tatt gullet?

- Nei. Men da hadde han nok ikke dratt den frem heller, sier Orvik, som på grunn av omstendighetene rundt kampen ikke ønsker å gå videre med saken.

PS: Etter at Erik Hamrén ledet danske Aalborg til seriemesterskapet 16. mai i fjor feiret han også med å tenne opp en sigar på stadion. Den gang ble han bøtelagt på grunn av brudd på røykeloven.

VINN PREMIE: Blir du nummer 33.333?