STORSPILLER: Arsenals keeper Vito Mannone. (Foto: Yves Logghe/AP)
STORSPILLER: Arsenals keeper Vito Mannone. (Foto: Yves Logghe/AP)

Mannone vil vise seg fram

I helgen reddet Vito Mannones storspill tre poeng for Arsenal. Den 21 år gamle reservekeeperen får en ny sjanse i mesterligaen mot Olympiakos.

Det blir den unge målvaktens tredje kamp fra Start. Italieneren har fått sjansen i Arsenal-buret som følge av Manuel Almunias infeksjon i brystet og Lukasz Fabianskis kneskade.

- Når du kommer inn på førstelaget må du vise hva du er god for. Jeg mener at jeg har gjort det, og er veldig glad for det, sier Mannone foran tirsdagens match.

Nå starter alvoret i Ch League-manager - bli med her

- Holder meg rolig
Mannone virket usikker da Arsenal åpnet mesterligaen med 3-2-seier mot Standard Liege. Belgierne ledet tidlig 2-0, men engelskmennene snudde kampen. I helgen derimot var Mannone sensasjonell mellom stengene med minst tre redninger i verdensklasse.

- Sjefen har bedt meg om å være rolig, bruke teknikken og spille som på trening. Jeg prøvde å akkurat det, og det gikk bra, sier Mannone.

Den 191 centimeter lange italieneren har vært i Arsenal siden 2005. Han ble hentet fra Atalanta. Mannone har også et utlånsperiode i Barnsley bak seg.

- Jeg var veldig ung da jeg kom, men føler jeg har vokst veldig. Jeg har trent mye og arbeidet hardt for å komme hit. Etter fem år gjør det meg glad, sier Mannone.

Slipper til ungguttene
Arsenal-manager Arsène Wenger har aldri vært redd for å slippe til unge spillere.

- Du kan ikke gjøre ham til stjerne etter bare en stor kamp, men du må kunne si at han har mange kvaliteter, sier franskmannen.

(©NTB)