Hoff
Hoff

Norsk filmstjerne gifter seg

- Jeg er utrolig glad.

Stig Henrik Hoff (44) har spilt i flere av Norges største filmer. «Max Manus», «Hawaii, Oslo», «Kautokeino-opprøret» og «Brent av frost». I den sistnevnte filmen spilte han mot Gøril Mauseth - og det er her nakenscenene det har vært rettssak rundt stammer fra.

På hjemmebane er Stig Henrik sammen med skuespilleren Sølje Bergman. Til «God kveld Norge» avslører Hoff at de planlegger bryllup.

- Jeg har fridd og fått ja og det er første gang jeg har gjort. Så jeg skal rett og slett ha et bryllup, sier han med et smil.

Blir foreldre

Stig Henrik fridde til samboeren på hyttetur.

- Påskeaften satt søstera mi og Sølje og snakket sammen. Så sa Sølje til henne at «han broren din får aldri fridd». Så slang jeg bare kuken i bordet og spurte om hun ville gifte seg med meg og at jeg elsker henne. Og hun svarte ja, gliser han.

Stig Henrik, som også spilt i TV-serier som «Kodenavn Hunter» og «Hvaler», har allerede planene klare for dagen. Bryllupet skulle egentlig stått 9. august i år, men på grunn av at Stig Henrik og Sølje blir foreldre i disse dager ble alt utsatt til mai neste år.

- Fullt haraball

Og festen skal stå i Stig Henriks 500 kvadratmeter store bilgarasje på Oslos østkant.

- Jeg håper det blir Paulus kirke først og så en kjørende kortesje med alle de italienske bilene bort i «garroen». Og så fullt haraball der inne. Jeg har lyst til at det skal stå grillspyd som jeg har mekka selv med helgrilla pattegris.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)