Mia Hundvin
Mia Hundvin

- Jeg måtte drikke øl naken

Mia Hundvin med oppsiktsvekkende avsløring om Anja Andersen.

Håndballprofeten Anja Andersen har vært i hardt vær etter at boken «En dronning kom til byen» ble sluppet tidligere denne uken.

Tapte veddemål

Her står en av Andersens spillere frem og forteller åpent om at Andersen ville innlede et kjærlighetsforhold med henne og ga henne gaver og tok henne med ut på midddager. Spilleren avslører også detaljer rundt Andersens kontroversielle lederstil.

Nå forteller håndballspilleren Mia Hundvin om sitt forhold til Anja - Hundvin spilte i Slagelse i flere år sammen med sin daværende kone Camilla Andersen. Etter klubbens første triumf i 2002 ble feiringen voldsom.

- Anja ga oss en kasse øl i bussen og jeg måtte drikke øl naken etter tapt veddemål som Anja humoristisk sørget for at jeg tapte, sier Hundvin til VG.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 Anja Andersen  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Anja Andersen (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Har hatt kjærlighetsforhold til spillere

I intervjuet understreker Mia at hun liker Anja Andersen og støtter henne i den tunge tiden.

- Jeg har mange bedre minner om tiden i Slagelse enn under andre trenere i andre klubber. Jeg har også flere sinnsyke minner der enn andre steder, men så var det i alle fall aldri kjedelige, sier hun til avisen.

Men Hundvin synes ikke det er uproblematisk med kjærlighetsforhold mellom trener og spiller, noe Anja har hatt flere av.

- Kjærlighetsforhold mellom spiller-trener er alltid verst for dem som konkurrerer mot spilleren og vil alltid bli brukt mot dem i forhold til antall spilleminutter og prioriteringer, sier hun og legger til:

- Verst er det for dem hvis forholdet ryker mens de begge er under kontrakt.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)