Sparta tok Stjernen-skalpen

Sparta var aldri truet i Østfold-derbyet.

OSLO 20090405: Det var harde taklinger under kampen. Her er f.v. Daniel Wessner, Steffen Thoresen, Garvin Morgan, Jonas Elofsson og Johnny Bruun som ligger opp ned. Vålerenga vant tilslutt 1 0 og ble seriemestere etter den 6. finalekampen av NM sluttspillet i ishockey mellom Vålerenga og Sparta Sarpsborg i Jordal Amfi i Oslo søndag. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

Sparta-Stjernen 3-2 Sparta tok ledelsen ved Jonas Andersen i powerplay 13.26 ut i en forrykende første periode. I andre periode utlignet Stjernen ved Christopher Paulsen, mot spillets gang. I siste periode viste Sparta at de var best. Petter Witnes og Jonas Andersen scoret 2-1 og 3-1 før Magnus Selvaag fikk redusere. Alt i alt en fortjent seier til Sparta, som fort kunne scoret flere mål. Sparta er på tredjeplas på tabellen med ni poeng, mens St