Fyllingentrener Anders Fältnäs. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Fyllingentrener Anders Fältnäs. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Slår Stord Fyllingen igjen?

Stord slo de regjerende mesterne ved to anledninger forrige sesong. I ettermiddag møtes lagene igjen.

Se Fyllingen - Stord eksklusivt på TV 2 SUMO kl. 18.00

Stord slo de regjerende seriemesterne ved to av tre anledninger forrige sesong.

Lørdag kveld møtes lagene til nytt lokaloppgjør i serieåpningen i Postenligaen.

I oppgjøret mellom lagene i Stordhallen i fjor vinter gikk Fyllingen seirende ut med 32-27-seier. I vår vant Stord 23-22 i et jevnt og intenst oppgjør i Haukelandshallen.

I semifinalen i sluttspillet i Postenligaen tok Stord nok en gang skalpen til ligamesterne. 29-26-seieren brakte Stord til sluttspillsfinalen der det ble tap for Haslum.

Se sammendrag av semifinalen i videovinduet under:

347438

Stord håper å ryste Fyllingen på ny lørdag kveld.

- Lokaloppgjør har jo en tendens til å leve sitt eget liv uavhengig av seire og tabeller. Forrige sesong fikk vi to gode opplevelser mot dette laget. At Fyllingen er regjerende seriemestere og faktisk har kvalifisert seg for mesterligaspill, gjør det bare ekstra viktig for oss å vinne kampen. Dette gleder vi oss enormt til, sier strekspiller Didrik Launes til Sunnhordaland.

Fyllingen, som nylig kvalifiserte seg for Mesterligaen, drømmer om å gjenskape suksessen fra forrige sesong. Oppskriften er klar:

- At vi klarer å nullstille oss foran hver enkelt kamp. Med så mange arenaer å konkurrere på (serie, cup, Mesterliga) kan vi ikke tenke lenger frem enn en kamp, sier fyllingenspiller Andreas Gjeitrem til BA.

Se Fyllingen - Stord eksklusivt på TV 2 SUMO kl. 18.00