Gunnar Martin Kjenner (Foto: Fjeldstad, Knut/SCANPIX)
Gunnar Martin Kjenner (Foto: Fjeldstad, Knut/SCANPIX)

Kjenner mener FFK overpriser egen stall

FFK-styret verdsetter spillerstallen til 70 millioner kroner.

Økonomisk skakkjørte Fredrikstad tror de kan berge seg på en spillerstall klubben selv mener er verdt 70 millioner kroner.

At Tom Nordlie leder en stall verdt så mye får imidlertid ekspertene til å steile.

- Styremedlemmene må sies å være veldig store optimister i dagens marked, sier jurist og agent Gunnar Martin Kjenner til TV 2 Sporten.

- Verdt flere titall millioner mer
I går ble det avslørt at Fredrikstad er i akutt pengenød - og trenger ti millioner kroner kjapt. Et styremedlem mener at klubben er teknisk konkurs.

Men administrerende direktør Runar Henriksen avviser dette på bakgrunn av den antatte markedsverdien til spillerstallen.

- Spillerstallen vår er verdt flere titall millioner mer enn det den står bokført som, så ønsker vi å fortsette virksomheten, sier Henriksen til TV 2 Sporten.

- Mister hodet
Men eksperter som TV 2 Sporten har vært i kontakt med kaller tallene for oppblåst, og en agent hevder at den korrekte verdien av spillerstallen er nærmere 40 millioner kroner.

- Å selge en spiller i dag for titalls millioner er helt unntaksvis og noe man ikke kan budsjettere med. Det virker som ellers fornuftige mennesker, som mister hodet når de skal ivareta klubbens posisjon i en tabellsituasjon, sier Kjenner.