Adil Kahn senkveld
Adil Kahn senkveld

Adil fryktet han måtte reddes av Dorthe

Adil Kahn var livredd under en av «Camp Senkveld»-øvelsene. Finn ut hvorfor her.

For danseren og skuespilleren Adil Kahn, ble oppholdet på Oscarsborg festning og deltakelsen i «Camp Senkveld», alt annet enn en dans på roser. For den scenevante gutten trives best på land, og hadde han visst han måtte ut på havet på flåte, hadde han kanskje ikke blitt med. Han har nemlig vannskrekk.

- Det første jeg sa da jeg fikk tilbud om å være med, var at jeg ikke kan svømme, så hvis vi kan unngå noe sånt, så er jeg glad. Og så er første «challenge» å dra ut på vannet, og bygge en flåte, sier Adil oppskaket etter å ha blitt sendt hjem av Harald Rønneberg.

Adil røk ut etter at Team Thomas tapte ukens kokkekamp med Hellstrøm som dommer. Men det er fortsatt duellen for to uker siden Adil snakker mest om.

- Marerittscenarioet er jo at man havner utpå der, sier han og henviser til havet som omfavner Oscarsborg Festning. - Og så må Dorthe redde meg, og så taper vi på grunn av meg, på grunn av mine svømme-skills. Men det var en stor ting for meg, at jeg var utpå vannet og at vi kom oss i land, forteller han entusiastisk.

Imponert over Dorthe

Adil hadde allerede fra start på den våte duellen sett for seg hvem som skulle redde han hvis han skulle falle i vannet, og det var ingen andre enn TV 2s glamourdronning, Dorthe Skappel. Han var nemlig veldig imponert over henne og lagkollega Kristin Skogheim, i forhold til den kunnskapen de utviste når flåten skulle bygges.

- Jeg er veldig imponert over Dorthe og Kristin på laget mitt. Jeg tar av meg hatten for de to der.

Hvordan Adil hadde det på Camp Senkveld og hva han ser fram til å gjøre når han kommer hjem, ser du i videoen øverst.