Kokk 5 senkveld
Kokk 5 senkveld

Hellstrøm utfordrer teamene på Camp Senkveld

Det blir kokkekamp i Camp Senkveld, når Hellstrøm tar for seg de to konkurrerende teamene. Se bilder.

I «Camp Senkveld» denne uka får deltakerne seg en nattmanøver de sent vil glemme. Det er nemlig mesterkokk Eyvind Hellstrøm som står for vekkingen.

Hellstrøm kommanderer dem ut på hotellkjøkkenet for å lage frokost til hotellgjestene på Oscarsborg, men ikke alle er like klare for kokkelering så tidlig på morgenen.

Team Thomas tapte forrige uke og mistet Erik. Hvem vinner? Hvem taper? Og hvem må hjem fra «Camp Senkveld» denne uka?

Les også: Nå håper Erik han blir reality-kjendis

Les også: Derfor røk Morten ut

Første tv-intervju

Petter Stordalen (46) og Gunhild Melhus (30) har vært sammen i tre år, men gjør sitt aller første tv-intervju sammen i Senkveld denne fredagen.

De er begge engasjerte i miljøkonferansen Zero i Oslo i neste uke, der profiler som Göran Persson og Nicholas Stern er blant trekkplastrene. Arrangementet kretser rundt løsninger på klimakrisen og hvordan klimapolitikk kan bli god butikk.

På privaten er det et annet arrangement som krever Gunhild og Petters oppmerksomhet; til sommeren blir det nemlig bryllup, og paret akter ikke å la denne festen stå tilbake for de andre selskapene de er kjent for å arrangere.

Sivert Høyem etter Madrugada

På mandag slipper Sivert Høyem (33) sitt første soloalbum etter at norsk rocks flaggskip, Madrugada ble oppløst i fjor vinter. Vokalisten og låtskriveren har også tidligere imponert med soloplatene «Exiles» og «Ladies and Gentlemen of the Opposition», så forventningene til det kommende albumet «Moon Landing» er høye.

Tittelkuttet er allerede en favoritt på norske radioer og Thomas og Harald gleder seg til å høre låta fremført live i «Senkveld» og til å gjøre et sjeldent tv-intervju med Sivert Høyem.

Raske menn på snarvisitt i sofaen

Raske menns enorme scenesuksess startet da de debuterte med «The Fast Show» i 2003. Showet fikk strålende kritikker og ble stadig satt opp på større og større scener for å dekke billett-etterspørselsen. Da siste forestilling ble holdt i mai 2008 var det solgt over 300 000 billetter og «The Fast Show» var fremført over 500 ganger!

Nå er de på plass med oppfølgeren «Show 2&3» på Christiania Teater og Anders, Øyvind og Calle kommer til «Senkveld» for å fortelle historiene fra virkeligheten som er inspirasjonen for det nye showet.

Se «Senkveld» på TV 2 fredag kl 22.10.

Kokk 1 senkveld
Kokk 1 senkveld
Kokk 2 senkveld
Kokk 2 senkveld
Kokk 3 senkveld
Kokk 3 senkveld
Kokk 4 senkveld
Kokk 4 senkveld
Kokk 5 senkveld
Kokk 5 senkveld
Kokk 6 senkveld
Kokk 6 senkveld