Sead Ramovic (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)
Sead Ramovic (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)

Ramovic: - Jeg er Guds gave til denne planeten

En Sead Ramovic i superform stanset gulljaktende trøndere.

Lerkendal Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Etter en turbulent uke der «slagene på Alfheim» og Sead Ramovics skuespillerkunster har vært i fokus viste Tromsø-keeperen seg fra sin beste side på Lerkendal.

Les også: Hamrén: - Det kunne blitt århundrets debut
Les også: Ramovic ødela gullfesten for Rosenborg

Ramovic stengte buret og vartet opp med en rekke klasseredninger da den trønderske seiersmaskinen ikke fikk sin ventede gullfest hjemme på Lerkendal.

- Fra nå av må spissene kalles politimenn. De må sette meg i fengsel, fordi jeg er så vanskelig. Jeg er Guds gave til denne planeten, ler Ramovic når han prater med TV 2 Sporten etter oppgjøret.

Han hadde håpt på tre poeng, og en større mulighet for topp fire for Tromsø.

- Vi forsøkte å vinne. Da hadde vi hatt en god mulighet til å komme på topp fire. Nå må vi vinne mot Lyn søndag, sier Ramovic.

- Jeg er ikke perfekt
Sin oppførselen mot Molde angrer han på, og keeperen har lyst til å forbedre seg.

- Det er ikke meg. Det var ikke fair play, og jeg prøver å være en rollemodell. Jeg er ikke perfekt verken sportslig eller i privatlivet. Jeg er sikker på at jeg vil gjøre mange dumme feil i fremtiden også. Jeg er bare et menneske, men jeg vil forsøke å forbedre meg, sier Ramovic.

Bryr seg ikke om ekspertene
Hva fotballekspertene sier om oppførselen hans bryr han seg imidlertid ikke om.

- Når ekspertene blir betalt for å uttale seg om ting bryr jeg meg ikke. Det jeg bryr meg om er treneren, fordi han er en god trener og en flott fyr med stor autoritet, det vil jeg si, sier Ramovic.

Se kampreferat fra Rosenborg - Tromsø her:

343415