kan
kan

- Jeg og Noor har aldri vært sammen

Kenshiro Lowes kaller «Paradise»-deltakeren en løgner.

Kenshiro Lowes alias rapperen Mr. Pyro The Mynphinx reagerer knallhardt på God kveld Norges sak i går hvor Noor Kamil gikk ut og fortalte om sine problemer med å få gitt ut singelen. Hun kom også med friske påstander om Lowes, som nå har sett seg lei på det han kaller løgner, og ønsker å fortelle sin side av historien.

- Jeg ble kjent med Noor for et par år siden. Vi hadde snakket sammen på MySpace, og tidligere i år kom hun til Amsterdam. Hun tok kontakt da hun skulle være over en natt, og ringte meg. Vi hadde aldri møttes før, sier Lowes.

Aldri vært kjærester

Han sier de to da hadde en «one night stand».

- Jeg dro på flyplassen og møtte henne, og det endte med en «one night stand».

Han hevder at han og Noor aldri har vært kjærester.

- Jeg var aldri kjæresten hennes. Vi har vært sammen den ene gangen, og det er det. Likevel så jeg i norsk presse kort tid etterpå at det begynte å komme artikler om at jeg og Noor var sammen, forteller han.

- Kan ikke synge

Det er også riktig at Noor ville ha Lowes til å produsere singelen hennes.

- Jeg sa at jeg kunne høre på sangen og hjelpe henne, men lovte aldri noe. Noor kan ikke synge, og kvaliteten var i tillegg grusom. Det hørtes helt forferdelig ut, og det var ingenting jeg kunne gjøre med det. Derfor sa jeg at hun kunne komme til Amsterdam å spille den inn i mitt studio, men det gjorde hun aldri, uttaler han.

Derfor ønsket ikke rapperen å få navnet sitt på utgivelsen.

- Noor hadde lovet mange folk masse forskjellige ting, og følte vel presset. På et tidspunkt ville et norsk medie lage en sak om meg og Noor og arbeidet med singelen. Det var i alle fall det hun hadde sagt. De dukket opp i Amsterdam, men etterhvert skjønte jeg at intervjuet dreide seg om at vi skulle være sammen. Hun spurte meg om å lyve, og jeg bestemte meg for å dekke over for henne den ene gangen, uttaler han.

Fortsatte med intervjuer

Men problemene fortsatte ifølge han da Noor fortsatte å gi intervjuer om deres forhold.

- Hun fortsatte å si at hun var kjæresten min, noe som skapte problemer for meg da jeg er i et forhold. Jeg sa at jeg nektet å være med på disse løgnene, da gikk hun ut med en historie om at hun skulle ha dumpet meg, og at jeg var en løgner. Det er veldig, veldig frustrerende. Noor trodde vel ikke jeg skulle finne ut av det, men jeg kjenner folk i Norge som sender meg lenker til alt dette, forteller rapperen, som mener reality-kjendisen rett og slett har bæsjet på leggen.

- Hun skulle være med i en film, så ble ikke det noe av, og singelen hennes har heller ikke blitt noe av. Hun er nok veldig frustrert. Noor er ei jente som er glad i oppmerksomhet, fastholder han.

Først hadde han bestemt seg for å ignorere det, men når beskyldningene nå går utover hans virksomhet som produsent, følte Lowes at han måtte få fortalt sin side av historien.

- Jeg kan ikke finne meg i dette, nå er det helt ute av kontroll. Jeg må beskytte virksomheten min, uttaler han.

Han står imidlertid fast på at han har jobbet med Destiny's Child tre ganger og Jennifer Lopez, som Noor påstår at han har løyet om.

- Ja, det har jeg.

- For en idiot

Noor mener påstandene fra rapperen er helt hinsides.

- Tuller du? Herregud for en idiot, sier Noor til «God kveld Norge».

- Jeg har alle meldingene fra han, så dette er bare løgn. Han løy om alt og ba og tryglet. Jeg skjønner ikke hvorfor han går ut med dette nå. Vi har heller aldri hatt noen «one night stand», sier hun.

Når det gjelder kvaliteten på låten kjenner heller ikke Noor seg igjen.

- Han har aldri sagt til meg at den var dårlig, forteller hun.

- Han har løyet om alt, at han er profesjonell bokser, at han er biker og så videre, så dette er bare oppsinn, fastholder modellen.

- «Spurt» på Facebook

Hun sier at de to ble sammen på en meget spesiell måte. Etter turen i Amsterdam forteller hun at hun fikk en spesiell forespørsel.

- Da jeg var hjemme en uke senere, ventet det en «in a relationship-request» på Facebook. Jeg husker jeg lo av det og alle jentene mine syns han virket som en snåling og mobbet meg over å ha blitt «spurt» som vi pleide å gjøre på barneskolen, utdyper Noor på sin blogg.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)