Makhtar Thioune (Foto: TV 2/)
Makhtar Thioune (Foto: TV 2/)

Tromsø refser Ramovic

Sead Ramovic har fått en irettesettelse av TIL-ledelsen for sin oppførsel mot Molde.

Norges fotballforbund (NFF) varslet mandag denne uken at de vil ha en redegjørelse av både Tromsø og Molde etter at Makhtar Thioune slo TIL-keeper Sead Ramovic i søndagens oppgjør.

LES: - NFF ute etter Tromsø
LES: NFF krever forklaring
LES: Molde freder Thioune etter Ramovic-slag

Bekrefter straff
Nå har Tromsø kommet med en reaksjon mot keeperen, som i forkant av episoden slo Molde-spilleren i kneet.

Overfor TV 2 Sporten bekrefter Ramovic at han har fått en straff/irettesettelse av TIL-ledelsen - uten å ville utdype straffen noe nærmere.

- Jeg har fått straff fra klubben og media og noen eksperter, men dette burde holdes internt og vi må bare bli ferdig med det. Jeg er lei meg det er ikke slik det bør være og selfølgelig jeg ønsker å være en rollemodell, sa Ramovic til TV 2.

Tippeliga-manager: Ramovic på laget? Du bestemmer!

- Jeg er slik, jeg prøve å vinne og jeg liker spesielt vinne med Tromsø. Sead Ramovic: Det var dårlig av meg å rulle rundt om og om igjen. Og jeg har fått straff for det, og jeg er helt enig idet for det er ikke slik jeg er. Verken Thioune eller jeg trenger denne barnslige tingen, for han er en god spiller og jeg er synes jeg er en god spiller. Så jeg tenker ikke at dette burde være noe for NFF.

Se intervju med Ramovic om episoden mot Molde her:

342708

Ordknapp Høgmo
Tromsøs trener Per-Mathias Høgmo vi si minst mulig om straffen Ramovic har fått.

- Personalsaker tar vi internt. Men vi har regler som skal følges, sier Høgmo, som nevner følgende tre sanksjonsmuligheter i tilfeller som dette:

- Muntlig irettesettelse, skriftlig irettesettelse, eller bot, opplyser TIL-bossen.

Forsvarer Ramovic
Tromsøs supporterklubb gikk tidligere tirsdag kraftig ut mot NFF, og uttalte til TV 2 Sporten at de håpet Ramovic slapp straff. Men nå er altså keeperen straffet av klubben.

- Vi skulle ønske vi hadde flere som Ramovic. Han går på banen med et intenst ønske om å vinne. Men han blir provosert hele tiden. Andre spillere vet at han har en kort lunte, og de benytter seg av det, sa supporterleder for Isberget, Jørgen M. Storvig.

GØY OG GRATIS: 33.000 medlemmer på minfotball nå