Ida Gran (Foto: Onlinemagasinet.no)
Ida Gran (Foto: Onlinemagasinet.no)

Glamourmodeller lurt til å kle av seg gratis

- Om man får denne idioten vekk fra bransjen, er det nesten lønn nok.

Ida Gran, glamourmodell og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker sier til «God kveld Norge» at selskapet CRC Event skylder henne penger for flere oppdrag.

- De snakker bare svada om alt. De lover de skal ordne opp til spesielle tidspunkt, men da det kommer til stykket skjer det ikke noe. Jeg er så lei, sier Ida til «God kveld Norge».

Fikk ikke oppgjør

CRC skal ifølge Ida skylde dem penger for Gatebil-festivalen. Her har selskapet vært ansvarlig for aftertrack og sceneshow.

Det er de to eventene på Våler og Rudskogen Ida ikke har fått betalt for.

- Jeg skulle egentlig få betalt i mai, men det gjorde jeg ikke. Unnskyldningene er mange. Det verste er at de lyver om det og sier det er på vei eller kommer en viss dato, fastholder glamourmodellen.

- Flere fikk ikke betalt

Ida forteller også at venninnen hennes og flere andre samarbeidspartnere heller ikke har fått betalt.

- Mange av dem han skylder penger svarer han ikke på telefonen en gang. Surt å legge så mye tid i noe og så ikke få betalingen man er lovet, uttaler Gran, som kan fortelle at det dreier seg om femsifrede beløp.

I tillegg til den manglende betalingen var oppdragene ikke godt organisert, mener modellen.

- Oppdragene var ordentlig useriøse. Da jeg kom til oppdrag to, hadde vi ikke engang fått nok hotellrom. Det var heller ingen beskjeder om hva vi skulle gjøre, og da kvelden kom ble jeg først glemt igjen i campen. Andre natten ordnet heldighvis han på hotellet meg en madrass til gulvet slik at jeg slapp å dele enkeltsengen med en av de andre, foteller Ida videre.

- Pengene kommer

På nettsidene sine skriver CRC Event at de blant annet har hatt Ventelo Norge, Coca Cola, Canon Norge, Solar elektro engros som kunder, og «i tillegg til dette har vi også mange private selskap og bryllup».

Det er Charlie Rønneseth som står bak selskapet.

«God kveld Norge» har snakket med eieren i selskapet, som sier at pengene skal være inne på konto i morgen.

- Hun har sendt oss en feilaktig faktura, uten kontonummer og organisasjonsnummer, sier vedkommende, som ikke ønsker å oppgi navnet sitt.

Han påpeker også at den ene eventen var i juli.

- Maks 10.000 kroner

Eieren sier selskapet ikke har noe med innkvarteringen å gjøre, og at Gatebil AS er ansvarlig for dette.

- Jeg kjenner meg heller ikke igjen i at vi skal ha løyet og sagt at pengene skal komme. Hun har sendt oss en feilaktig faktura, og da kunne vi ikke betale henne. Andre aktører har heller ikke noe utestående hos oss, vi er kun en underleverandør for Gatebil AS, og de eneste andre fakturaene vi har hatt ansvar for er mat og øl, sier vedkommende, som mener det hele er en fillesak.

- Dette dreier seg om maks 10.000 kroner, og jeg kan ikke skjønne at det skal være noen sak for media.

Den forklaringen kjøper ikke Ida.

- Det stemmer at jeg sendte en feilaktig faktura først, men jeg sendte en ny med en gang. Plutselig var det den en person som skulle betale, og så var det en annen. Saken her er at jeg fortsatt ikke har fått penger, sier glamourmodellen til «God kveld Norge».

- Få idioten vekk fra bransjen

Ida er heller ikke den eneste som ikke har fått betalt. Glamourmodell Marianne Sørensen har også flere tusen utestående.

- Jeg har gjentatte ganger fått beskjed om at pengene skal være på vei, men de kommer aldri. Jeg har til og med personlig overlevert kontonummer til han, men nå svarer han ikke engang. Man legger jo mye ressurser i å mase også, sier hun.

Nå advarer Marianne andre mot å stille opp på noe for CRC Event.

- Om man får denne idioten vekk fra bransjen, er det nesten lønn nok, uttaler hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)