Robbie Williams opptrer med Take That

Robbie Williams er blitt invitert til å opptre med sin gamle gruppe Take That neste måned.

Det er gruppas medlem Gary Barlow som har bedt ham om å være med på en veldedighetskonsert han arrangerer for Children in Need.

– Ja, nå skal det endelig skje noe. Jeg og Gary har vært mye sammen i det siste og har snakket ut med hverandre. Det har vært helt storartet. Jeg har hatt lyst til å være med i en gruppe helt siden jeg sluttet, sier Williams som forlot Take That i 1995.

Mika skal også opptre under konserten i Royal Albert Hall i London og lover at han selv vil sørge for noen overraskelser.

– Det ville vært flott. Jeg er en stor fan av Robbie, og jeg liker virkelig hans nye single «Bodies». Jeg skal fremføre en duett. Jeg kan ikke si med hvem ennå, men det vil bli en rekke overraskelser. Gary har gjort en utrolig jobb. Det kommer til å bli en storslagen kveld, sier han til den britiske avisa Daily Mirror.

Samtidig meldes det at Robbie Williams har tatt med seg kjæresten sin for å se etter flygende tallerkener.

Sangeren, som nylig flyttet tilbake til England, har flere kvelder reist til Cradle Hill nær Warminster sør i England med skuespilleren Ayda Field for å se etter UFO-er.

I løpet av sommeren dro Robbie og Ayda en rekke ganger seint om kvelden til Cradle Hill. Det var et kjent sted på 60- og 70-tallet da UFO-jegere samlet seg i hopetall for å se etter tegn til liv fra andre planeter. Det har blitt populært igjen, så Robbie har tatt med seg Ayda dit for å se om de kan få øye på noe. Ayda elsker det, sier en kilde.

Robbie Williams (35) skal være veldig opptatt av utenomjordiske vesener og hevder at han har sett tre UFO-er i løpet av sitt liv. (©NTB)