John Terry  (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)
John Terry (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)

Terry avslører rolle som kontraktfikser

Chelsea-kapteinen hjelper Abramovitsj i kontraktsforhandlinger med Chelsea-stjernene.

John Terry flørtet med Manchester City gjennom sommeren. Chelsea-fansen fryktet lenge det verste, men Terry bestemte seg til slutt for å skrive under på en ny kontrakt med Chelsea frem til 2014.

Følg Chelsea - Tottenham søndag fra kl. 17.00.

Snakker med Abramovitsj
Kontraktsforlengningen kan vise seg å bli svært viktig også utenfor banen.

Terry hevder nemlig at han har en nøkkelrolle som mellomledd mellom Chelseas stjernespillere, klubbens administrerende direktør Peter Kenyon og styrtrike eier Roman Abramovitsj.

I et intervju med The Sun forteller Terry om hvordan han hadde en finger med i spillet under kontraktsforhandlingene med Ashley Cole, Frank Lampard og Didier Drogba.

- Disse guttene snakker med meg hver dag og jeg kan deretter gå til klubbledelsen som mellommann og forsøke å få ting gjort. For eksempel ved å fortelle Roman og Peter hvor viktig det er at disse spillerne blir værende, sier Terry.

Handlekraftig
Den 28 år gamle stopperkjempen mener det er viktig å handle raskt når et skal forhandles om nye kontrakter.

- Ideelt sett vil klubben at de blir værende samtidig som spilleren ønsker å bli værende. Så la oss da sette oss ned i et rom sammen og komme til enighet. I stedet for at forhandlingsspørsmålet drar ut i seks-sju uker, noe som igjen kan føre til at spilleren blir misfornøyd, fastslår han.

Ironisk nok drøyet John Terry selv svært lenge med å bestemme seg for å skrive under på sin nye kontrakt i sommer.

Didier Drogba  (Foto: STEPHEN DUNN/AFP)
Didier Drogba (Foto: STEPHEN DUNN/AFP)