start
start

Drama før sending!

Start-stjerner mistet flyet, Brann-duo reddet dagen.

Waschera:Fotball ser du på TV 2 og TV 2 SUMO kl. 15.30

I fredagens utgave av Waschera:Fotball skulle Start-spillerne Mads Stokkelien og Rolf Daniel Vikstøl være gjester i studioet i Bergen. Det viste seg å bli vanskelig da de ikke kom med flyet fra Kristiansand.

Nådeløs tackling
- Det skal ha vært en sur og lite samarbeidsvilig mann i innsjekkingsskranken på Kjevik som stopper Start-duoen. De var virkelig fortvilet. For selv om piloten gav grønt lys, så satte skrankemannen inn i nådeløs tackling som ødela hele opplegget, sier redaksjonssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2 Sporten.

Redningsmenn
Redningen ble at Brann-spillerne Rodolph Austin og Kenneth Udjus steppet inn. Men Start-gutta stiller likevel på storskjerm i sendingen, på link fra Kristiansand.

- Stor takk til Brann som kastet seg rundt da de hørte om denne saken. Mediesjef Gorm Natlandsmyr reagerte lynraskt og fikk grepet tak i Kenneth Udjus og Rodolph Austin før de forsvant etter treningen på Stadion.

start2
start2

- Ikke akkurat noen ideell oppladning til programmet, jeg er veldig glad vi har et kriseopplegg som fungerer, sier Jansen Hagen.

Bli medlem av Waschera: Fotball

Waschera: Fotballs quizmaster Aasen stiller selvsagt opp med ny quiz! Se dagens spørsmål fra Aasen i videovinduet under:

339413

I dag kan du også chatte live med TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad gjennom sendingen. Her kan du stille spørsmål til gjestene, programlederne, og selvfølgelig generelle fotball-spørsmål.

I vinduet nederst kan du følge med på chatten. (NB: Dine innlegg må godkjennes av Jon før de blir synlige på nett.)