Lene Mykjåland (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Lene Mykjåland (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Landsem roser Mykjåland

- Jeg er klar for landslaget igjen, svarer Røa-heltinnen.

Både den nye og den gamle landsalgssjefen - Eli Landsem og Bjarne Berntsen - så Klepp og Røa kjempe til siste minutt om en plass i cupfinalen.

Først i det 87. minutt kom den ene og avgjørende scoringen. Innkastet fra Kristine Edner Wæhler ble stusset videre og Lene Mykjåland satte den inn.

- Det er herlig å være i en cupfinale. Det er den beste følelsen som finnes, sier Mykjåland til TV 2 Sporten.

- Følte meg ikke bra
Røas toppscorer ble først byttet inn i andre omgang fordi hun egentlig slet med en forkjølelse.

- Det var et godt taktisk valg av trener Geir. Det var mye bedre å bytte henne inn og få inn ny giv i laget enn å slite henne ut fra start, mener Røas Marit Fiane Christensen.

- Jeg følte meg egentlig ikke så bra før kampen i dag, men det gjør ikke noe. Etter en sånn kamp kan jeg føle meg så dårlig som bare det, så lenge vi er i cupfinalen. Og det er vi, så nå er alt fint, smiler Mykjåland.

Og også landslagskarrièren ser ut til å bli fin. De fem Røa-jentene som boikottet landslaget under Bjarne Berntsen i fjor, har nå sagt ja til å være disponible i neste uttaket.

Det blir den nye landslagstreneren Eli Landsem sitt første uttak, og vil skje i begynnelsen av oktober.

Se hva Lene Mykjåland sier om landslagsfremtiden her (artikkelen fortsetter under):

339304

- Er klar for landslaget
Landsem var på sin side ikke veldig imponert over kampen.

- Innsatsen var god fra begge lag, men det er litt rusk i maskineriet. Kampen bar preg av at det er lenge siden det var kamp sist , sier Landsem til TV 2 Sporten.

Men hun merket seg at Mykjåland fortsatt er en god spiller.

- Det er klart hun har kvaliteter som spiller. Nå var hun jo litt syk, men det er ikke tvil om at hun er en god spiller, sier Landsem.

- Jeg er klar for å spille på landslaget hvis den nye landslagssjefen vil ha meg med. Jeg har i hvert fall sagt meg disponibel, så må Eli se om hun vil ha meg, sier Mykjåland.

- Men du overbeviste ganske godt i dag?

- Ja, jeg håper det. Vi får se, svarer Mykjåland.