DRØMMETREFF: Marek Sapara fyrer løs og sender Rosenborg i ledelsen mot Stabæk.  (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
DRØMMETREFF: Marek Sapara fyrer løs og sender Rosenborg i ledelsen mot Stabæk. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Marek fornøyd etter «Sapara-spesial»

Sapara fikk drømmetreff, mens matchvinner Vadim Demidov håper på å gå ubeseiret gjennom serien.

Stabæk - Rosenborg 1-2

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Telenor Arena/Bergen (TV 2 Sporten): «Oh-Ah-Sapara!» pleier Rosenborg-supporterne å synge. Mot Stabæk ble slovakens navn sunget igjen, etter at han dundret Rosenborg i ledelsen med et perfekt skudd fra distanse - en «Sapara-spesial».

Se kampreferat i videovinduet over!

- Forsøkte å treffe det hjørnet
- Det viktige er ikke at de roper navnet mitt, men det er viktig at de er fornøyde slik de er nå. Vi fikk tre viktige poeng i en kamp som ikke var lett. Vi er veldig fornøyde, og fremdeles ubeseirede, sier en fornøyd Sapara til TV 2 Sporten.

- Lukket du øynene da du fyrte av?

- Jeg lukket ikke øynene, men jeg forsøkte å treffe det hjørnet. Han gikk til høyre for seg selv, så jeg prøvde å sette den i til venstre for ham, sier Sapara. Se intervjuet her:

338790

- Hadde vært moro å gå ubeseiret gjennom
Vadim Demidov ble matchvinner i kampen, og sørget for at Rosenborgs suverene ferd mot seriegull fortsetter. Han vil imidlertid ikke innkassere seriegullet ennå, og påstår det faktisk er noen som kan ta igjen Rosenborg.

- Det er Molde det, fortsatt. Det er kjedelig å si det, men vi er gode til å ta en kamp av gangen, sier Demidov til TV 2 Sporten.

Han håper likevel at Rosenborg kan gå ubeseiret gjennom serien, og tror også at det er mulig.

- Ja, selvfølgelig er det mulig. Vi har klart 23. Det var ikke mange som trodde det. Vi har som mål å vinne serien, og selvfølgelig hadde det vært utrolig moro å gå ubeseiret gjennom, sier Demidov. Se intervjuet her:

338786