Terry (Foto: Bernat Armangue/AP)
Terry (Foto: Bernat Armangue/AP)

Ryker Chelsea på en smell?

Sjekk dagens oddsips fra TV 2 Sporten her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 12. september, frist kl. 15.55:
44 Stoke - Chelsea (1-0) H 2,65
52 Sunderland - Hull H 1,75

Totalodds: 4,64

Vrien oppgave for Chelsea
Premier League. Stoke er lett gjenkjennelige med full pott og null baklengs hjemme på trange Britannia, mens det har gått tyngre i de to bortekampene. Tony Pulis kan velge fra en tilnærmet skadefri spillerstall.

Chelsea står med full pott og et mannskap som seiler opp som den klareste tittelkandidaten. Alle de 20 spillerne som har vært på landslagsoppdrag ser ut til å ha kommet uskadet tilbake. Ingen fravær til stor bekymring, men reising og landskamper kan naturligvis ha medført en del slitasje i troppen.

Gjestene fra London er naturlige favoritter i dette oppgjøret, men på langt nær så klare som 1,30 skulle tilsi. Vi gambler på at de reiser herfra uten seier til 2,65 ganger innsatsen.

Klar hjemmefavoritt
Premier League. Sunderland hadde ikke nok å stille opp med på Britannia for to uker siden. Seks poeng på fire kamper totalt er absolutt godkjent start på Sunderland-karrieren for Steve Bruce. Sisteskansene Fulop og Gordon er begge usikre. Alternativt debuterer den nordirske U21-landslagskeeperen Trevor Carson.

Hull hadde størst grunn til å være fornøyde med poengdeling i bortekampen mot Wolves sist. De spillemessige høydepunktene var fåtallig også da Bolton ble slått 1-0 på eget gress nest sist. Nyankomne Vennegoor of Hesselink (a) er debutklar. Phil Brown savner fortsatt flere langtidsskadde spillere, Ashbee (m) og Bullard (m) inkludert.

Sunderland ser ut som en vinner hjemme mot et av ligaens svakeste mannskap. Vi setter pengene på hjemmeseier.

Vurdert av Magnus Wattne