Kristin Halvorsen (SV) kan bli ny kunnskapsminister. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Kristin Halvorsen (SV) kan bli ny kunnskapsminister. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

Halvorsen: - Kjedelig valgkamp

SV-leder Kristin Halvorsen er enig med valgforsker Frank Aarebrot i at årets valgkamp har vært den kjedeligste noensinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg synes valgkampen har handlet altfor mye om regjeringsspørsmålet, og for lite om viktige saker - som for eksempel skole, sa SV-leder Kristin Halvorsen under partilederdebatten på NRK fredag.

Hun var den eneste av partilederne som sa seg enig i påstanden om at årets valgkamp har vært den kjedeligste noen gang, da samtlige partiledere fikk spørsmålet under partilederdebatten.

Følg utviklingen til alle partiene på vårt partibarometer

- Neste gang synes jeg at vi politikere må alliere oss med hverandre så vi kan få opp de viktige temaene på dagsorden. Saker som gjør det lettere for velgerne å skille oss fra hverandre, sa SV-lederen.

SV har dalt på meningsmålingene den siste tiden, men Halvorsen ble tydelig irritert da hun ble spurt om SV kunne fortsette i regjering om den dårlige trenden fortsette.

LES OGSÅ: Nedturen fortsetter for SV

Fra venstre: Liv Signe Navarsete (Sp), Jens Stoltenberg (Ap)
  og Kristin Halvorsen (SV) under NRKs partilederdebatt i Samfunnssalen
  fredag kveld. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Fra venstre: Liv Signe Navarsete (Sp), Jens Stoltenberg (Ap) og Kristin Halvorsen (SV) under NRKs partilederdebatt i Samfunnssalen fredag kveld. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

(©NTB)