Fosteret skåret ut av livmor - gravid kvinne overlevde

Sjalu kvinne (27) ville ha sin egen baby, og skar ut babyen med kniv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 27 år gammel kvinne fra Hong Kong er arrestert siktet for å ha skåret opp en gravid kvinnes mage og forsøkt å ta ut barnet. Babyen døde senere av skadene det ble påført.

Leung Sin-ting, som har erkjent at hun sto bak ugjerningen, skal ha latt som hun var gravid. Ved å pakke inn håndklær under klærne, fikk hun ektemannen til å tro at hun var med barn, og sin lege til å skrive ut melding om svangerskapspermisjon.

Traff hverandre på nett

Hun ble kjent med den gravide kvinnen på et nettsted for foreldre, melder nyhetsbyrået AP.

Kvinnen som var gravid i åttende måned, ble kvalt med en snor til hun svimte av. Deretter skar 27-åringen ut barnet med en ti centimeter lang kniv.

Den gravide overlevde angrepet, men barnet døde noen måneder senere på grunn av hjerneskade og nedsatte kroppsfunksjoner som var en følge av den brutale måten det ble fjernet fra mors liv.

Ville ha egen baby

Ifølge Sin-ting var hun sjalu på den andre kvinnens lykke, og ville ha et barn selv. Hun skal ha spontanabortert flere ganger tidligere.

En liknende sak rystet USA i juli, hvor en gravid kvinne ble funnet drept, og fosteret var borte. Barnet ble senere funnet i live hjemme hos en venninne av kvinnen.

LES OGSÅ: Baby stjålet fra livmor - funnet i live