david (Foto: ANTONIO CALANNI, © CG AC EJB**LON**)
david (Foto: ANTONIO CALANNI, © CG AC EJB**LON**)

Enig om låneavtale for Beckham

Los Angeles Galaxy er enig med AC Milan om en ny låneavtale for David Beckham.

Den nye avtalen betyr at Beckham lånes ut til AC Milan fra og med 1. januar, melder Sky Sport Italia . Engelskmannen var også på utlån i AC Milan forrige sesong.

David Beckham har aldri lagt skjul på at han ønsker seg tilbake Europa for å spille fotball, fordi han ikke vil gå glipp av en plass i Fabio Capellos VM-tropp.

Spill nye Champions League-manager her

- Avtalen eri boks
Både Chelsea og Tottenham er blitt koblet til et mulig Beckham-lån, men ifølge italienske medier er LA Galaxy nå allerede enig med AC Milan om en avtale.

Direktørene i begge klubbene skal lenge ha vært i dialog med tanke om en avtale som sørger for at Beckham vil spille på lån i Serie A fra og med januar 2010.

Det skal imidlertid være uaktuelt for AC Milan å kjøpe fotball-ikonet fri fra kontrakten med LA Galaxy.

Til Sky Italia sier Milans visepresident Adriano Galliani at han nylig snakket med Englands landslagssjef Capello om Beckham, der han gjorde det klart at midtbanespilleren vil bli hentet til AC Milan på nyåret. Den løsningen skal Capello ha vært svært fornøyd med.

David Beckham  (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS / SCANPIX)
David Beckham (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS / SCANPIX)

Endrer på laget
Milan-trener Leonardo planlegger å gjøre endringer i sin formasjon slik at han får plass til Beckham på laget. Andrea Pirlo vil bli flyttet frem som en mer offensiv midtbanespiller for å få plass til engelskmannen.

Verken LA Galaxy eller AC Milan har foreløpig bekreftet den nye låneavtalen for David Beckham.