Kaptein Brede Hangeland kysser hodet til John Arne Riise  (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Kaptein Brede Hangeland kysser hodet til John Arne Riise (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

Hangeland: - Vi må bli tøffere når det gjelder

Landslagskapteinen er bitter over at Norge er akkurat litt for dårlig til å komme til sluttspill.

Norge - Makedonia 2-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Norge avsluttet VM-kvaliken med å slå Makedonia 2-1. Kaptein Brede Hangeland var fornøyd med seieren, men er klar på at Norge har mye å gå på.

Se kampreferat i videovinduet over!

- Jeg tror vi må trene litt mer. Vi er akkurat litt for dårlig til å komme til et sluttspill. Tre ganger på rad har vi feilet litt på målstreken. Det er vel og bra å slå Makedonia her i dag, men det føles litt bittert når en god prestasjon mot Skottland blir fulgt opp med en elendig prestasjon og så en god prestasjon igjen. Det er litt for ustabilt, sier Hangeland til TV 2 Sporten.

- Må bli tøffere når det gjelder
- Hva skal til for å løfte Norge til å bli en sluttspillnasjon?

- Jeg tror vi må bli litt tøffere når det gjelder. Vi er et bra lag på vårt beste, men vi er litt for ustabile - spesielt når det gjelder som mest i de avgjørende kampene. Da har vi hatt en tendens til å ikke spille godt nok. Toppidrett kjennetegnes av at man gjør det godt når det gjelder. Vi fikk en lærepenge på Island, så neste gang den situasjonen oppstår takler vi det forhåpentligvis litt bedre, sier Hangeland.

Les også: Riise avslørte hemmeligheten bak scoringsrushet
Les også: Drillo vil fortsette som landslagstrener

Positiv til Drillo på permanent basis
Han er positiv til at Drillo fortsetter som landslagstrener når Norge skal ut i EM-kvalik etter VM.

- Jeg tror de fleste spillerne er enige i at Egil har gjort en god jobb. Hvis han blir en permanent løsning vil det være bra, men det er det jo mer kompetente folk enn oss som bestemmer, sier Hangeland.

Ifølge Hangeland har ikke landslagsspillerne blitt spurt til råds av NFF når det gjelder hvem som skal være landslagstrener.

- Foreløpig er det ingen som har spurt oss. Hvis de gjør det kommer vi til å si vår hjertens mening, men inntil videre har det blitt styrt av andre, sier Hangeland.

Se intervjuet med Hangeland her:

338153