millionærer
millionærer

Rike onkler refser Siv

Borgerlige støttespillere ønsker samarbeid på høyresiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere tirsdag fortalte dekk-kongen Tommy Sharif at han ikke lenger vil støtte Fremskrittspartiet, og at han angret på at han har gitt økonomisk bidrag til Siv Jensens valgkamp. Han mener medieoppslag den siste tiden viser at Siv Jensen ikke er en verdig statsministerkandidat, og vil heller støtte Høyre.

LES OGSÅ: Dekk-konge angrer på Frp-støtte

Flere andre støttespillere reagerer på at Siv Jensen gikk i strupen på Høyre-leder Erna Solberg under det som skulle være en forsoningsmøte mandag.

– Hun mistet hodet

– Jeg var forbauset over Siv Jensen. Hun har vært glitrende gjennom hele valgkampen, men der ser det ut som om hun mistet hodet, sier Jens Ulltveit-Moe til TV 2 Nyhetene.

– For Guds skyld, stem Høyre, slik at vi ikke får en rød-grønn regjering, men en Arbeiderparti-mindretallsregjering, oppfordrer investoren .

Krever samarbeid

– De bør finne sammen og de må finne sammen. Jeg har gitt beskjed om at min lille skjerv har jeg gitt i den forhåpning og tro at de sammen vil legge om kursen for dette landet, sier skipsreder Herbjørn Hansson til TV 2 Nyhetene. Han har gitt en halv million til Fremskrittspartiet.

Til tross for at Siv Jensen i går sa at hun ikke ville samarbeide så lenge Frp ikke får ta del i regjeringen, tror investor Ola Mæle at Jensen vil ta til fornuften.

– Hvis det er slik at velgerne gir de borgerlige partiene et klart mandat, da kan det jo hende at mange av de garantiene som er gitt, legges til side, slik at vi får en styringsdyktig borgerlig regjering.

Jensen bekymrer seg ikke over millionærkritikk

- At Ulltveit-Moe anbefaler Høyre kommer ikke som noen overraskelse på meg, sier Siv Jensen. Men hun innrømmer at det er et problem at det er krangel mellom opposisjonspartiene.

- Nå må vi konsentrere oss og rette skytset mot Jens Stoltenberg, som er den eneste som tjener på denne kranglingen, sier hun.

Se intervjuet med Jensen:

338000