Thierry Henry og Raymond Domenech (Foto: FRANCK FIFE/AFP)
Thierry Henry og Raymond Domenech (Foto: FRANCK FIFE/AFP)

Henry til angrep på egen landslagstrener

- Vi vet ikke hvordan vi skal spille.

Ifølge Le Parisien har Thierry Henry tatt et voldsomt oppgjør med Frankrikes landslagstrener Raymond Domench. Vi vet ikke hvordan vi skal spille, hvor på banen vi skal være, hvordan vi skal organisere oss. Vi vet ikke hva vi skal gjøre. Vi har ingen stil, og ingen retningslinjer

Veteranangriperen, som til daglig tjener til livets opphold i Barcelona, har spilt 112 landskamper og scoret 49 mål fra Les Bleus, og han var med da Frankrikrike tok VM-gull i 1998 og EM-gull i 2000.

Tirade
Da har du også litt du skulle ha sagt, og på Frankrikes treningsleir forrige fredag tok Henry affære.

- Trener, jeg har noe å fortelle deg, og jeg snakker på vegne av troppen, skal Henry sa sagt.

- Vi kjeder oss under treningsøktene dine. På 12 år med landslaget har jeg aldri vært i en slik situasjon. Vi vet ikke hvordan vi skal spille, hvor på banen vi skal være, hvordan vi skal organisere oss. Vi vet ikke hva vi skal gjøre. Vi har ingen stil, og ingen retningslinjer. Det fungerer ikke, fortsatte Henry.

- Må vinne de tre sise
Frankrike spilte 1-1 mot Romania lørdag, og møter gruppeleder Serbia på onsdag. Serberne ligger fire poeng foran Frankrike med tre kamper igjen å spille, og vinner Serbia mot Frankrike har de vunnet gruppen.

- Vi må vinne våre tre siste kamper. Det vil ikke bli lett i Serbia, og selv om vi vinner der vil serberne være ett poeng foran oss, sier Henry ifølge Sky Sports.

Han innser at det er en overhengende fare for at Frankrike må spille playoff.

- Om vi ikke får førsteplassen må vi sikre andreplassen, men vi vil forsøke å ta førsteplassen selv om andreplass er mer sannsynlig, sier Henry.