Solveig Gulbrandsen
Solveig Gulbrandsen

Går for tysk seier i semifinalen

Sjekk dagens oddstips fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 7. september, frist kl. 17.55:
96 Tyskland - Norge (0-1) H 1,75
98 Landskrona - Väsby United H 1,50

Totalodds: 2,63

Fortsatt klasseforskjell
EM kvinner. Semifinale. Lagene møttes også i åpningskampen, hvor tyskerne var totalt overlegne. Det sto riktignok 1-0 frem til sluttminuttene, før mesterskapsfavorittene satte tre kjappe og vant fortjent 4-0. Totalt ble det ni poeng og 10-1 i målforskjell på de tre kampene i gruppespillet. Hingst (f) skadet seg sist og er ute av mesterskapet. Norge fremsto som et nytt lag da Sverige ble knust i kvartfinalen. Før den kampen hadde laget prestert i tråd med de beskjedne forventningene.

Vi tror ikke Norge har noe å stille opp med denne gangen heller, mot et Tyskland som har vist seg like gode som antatt. Her venter trolig ny storseier til brukbare 1,75.

Hjemmelag i medvind
Superettan. Landskrona har funnet formen med seier i fire av de fem siste, og Cederqvist (a) scorer på bestilling. Opprykksstriden er fortsatt innen rekkevidde, men da må den sterke trenden vare ut sesongen. Spissen Olsson står over etter å ha fått en albue i hodet da Syrianska ble slått på bortebane tidligere i uken.

Väsby kjemper i andre enden av tabellen, og klatret opp på trygg grunn da Ljungskile ble slått 2-1 sist. Gjestene trives svært dårlig på reise, hvor det bare har blitt seks poeng på ti kamper. Lundberg (m) bør bli klar tidsnok.

En klar hjemmefavoritt. Vi kjøper 1,50 på en dag med labert utvalg.

Vurdert av Magnus Wattne