solskjær (Foto: ANDREW YATES/AFP)
solskjær (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Solskjær: - Anderson blir en stor spiller for United

Ole Gunnar Solskjær ser ingen begrensninger for Anderson, som er ute i United-kulden.

Ole Gunnar Solskjær støtter Manchester Uniteds midtbanespiller Anderson, som er ute i hardt vær om dagen.

Brasilianeren føler nå presset etter at han ikke har klart å leve opp til sitt omdømme.

LES: Anderson er frustrert

- Han må gripe sjansen
Usikkerheten rundt ungguttens fremtid på Old Trafford ble ikke mindre etter at han, ifølge ulike medier, hadde en krangel med Sir Alex Ferguson.

Solskjær er imidlertid sikker på at Anderson vil finne tilbake til formen som gjorde han til en favoritt blant fansen forrige sesong.

- Anderson har vist sine kvaliteter og sin innstilling. Nå må han gripe sjansen hver gang han får den, for å bli en del av førstelaget igjen. Han kommer til å bli en stor spiller for United, sier nordmannen til Manchester Evening News.

LES: - Selger Anderson etter krangel med Ferguson

Ole Gunnar Solskjær (Foto: MAARTJE BLIJDENSTEIN/AFP)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: MAARTJE BLIJDENSTEIN/AFP)

- Vil lykkes
21-åringen, som kostet rundt 200 millioner kroner da han kom fra Porto i 2007, meldte seg frivillig til å spille reservelagskamp mot Wigan. Dette skjedde etter at Ferguson etterlyste mer vilje til å vinne tilbake plassen på førstelaget.

- Alt var positivt for Anderson i hans første sesong, men noen ganger får man en reaksjon på det. Det skjer med mange spillere. Nå som Cristiano Ronaldo er borte må spillere som Anderson stå frem og si: Her er grunnen til alt snakket da jeg kom til klubben. Det vil alltid være en stor utfordring å få spille på Uniteds førstelag. Ingen spillere her kommer til å si at noen kan ta plassen deres. Han meldte seg frivillig til reservelaget, det viser hvor profesjonell han er, og hvor lyst han har til å lykkes, sier Solskjær.