sumo_fyllingen
sumo_fyllingen

Uavgjort for Fyllingen i dramatisk kamp

Mesterligahåpet lever for Fyllingen etter uavgjort mot Partizan.

Fyllingen-Partizan 28-28

Det ble en høydramatisk avslutning på oppgjøret i Haukelandshallen. Partizan hadde styrt kampen hele veien og ledet med opp til fire mål i perioder.

Dramatisk avslutning
Men storspill fra Andreas Gjeitrem og keeper Magnus Dahl i første omgang holdt Fylingen inne i kampen. Med bare 35 sekunder igjen av kampen reduserte Gjeitrem til 27-28.

Partizan fikk en mann utvist og Fyllingen kunne gå i angrep i overtall med 18 sekunder igjen. Det resulterte i utligning 28-28 ved toppscorer Svend Magnus Pettersen. I sekundene som fulgte ble det både time out fra Partizan og flere røde kort til både nordmenn og serbere.

Det endte med et hederlig uavgjortresultat.

Bregenz-Partizan (lørdag) og Fyllingen-Bregenz (søndag) ser du på TV 2 Sumo.

Fyllingen og Partizan har frist til kl. 09:00 lørdag med å komme med en rapport om de røde kortene som ble delt ut. Fyllingen fikk to, ett på Svend Magnus Pettersen og ett til Andri Stefan Gudrunarson. Mens partizan fikk en mann utvist. Blir forseelsene til spillerne vurdert som sabotasje mot spillet betyr det én kamps karantene.

Før kampen:
Dersom serbiske Partizan Beograd og østterikske Bregenz beseires i helgen, står verdensstjerner som Ivano Balic og Kasper Hvidt for tur hjemme i Bergen.

Første kamp går mot Partizan klokken 19 i kveld.

- Vi har ikke fått sett video av dem. Det har vist seg å være umulig å skaffe. Men ut fra det jeg har fått av rapporter skal dette være et lag vi skal slå, sier Fyllingen-trener Anders Fältnäs til TV 2 Sporten.

- De er som serbiske lag pleier å være, store og tunge. Vi skal kjøre høyt tempo på dem i 60 minutter. Det tror jeg ikke de liker, gliser svensken.

Gjeitrem tvilsom
Den viktige linjespilleren Andreas Gjeitrem har slitt med feber og influensasymptomer de siste dagene og har vært usikker. Men nå peker formpilen oppover, mens kvikksølvet stanser lenger nede i termometeret.

- Jeg er mye bedre enn jeg har vært de siste dagene. Jeg kommer uansett i hallen og prøver meg, så får vi ta det derfra, sier han.