Solveig Gulbrandsen
Solveig Gulbrandsen

Sats på norsk kvartfinaletap

Sverige får tillit mot Norge på fredagens oddsspill.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 4. september, frist kl. 18.55:
(4 Sverige - Norge H 1,70)
17 Southend - Leyton Orient H 2,00

Totalodds: (3,40)

NB! Norsk Tipping har senket oddsen på Sverige til 1,45.

Svenskene sterkest
EM kvinner. Kvartfinale. Sverige imponerte med syv poeng i gruppespillet. Laget var ikke på topp for dagen da det ble tap for Norge i treningskamp før mesterskapet. De tre foregående møtene mellom landene har imidlertid endt med svensk seier. Norge endte på tredjeplass i gruppespillet, men tok seg videre med fire poeng.

Svenskene har utvilsomt vist at de har mest å by på så langt i turneringen, og Norge er langt unna gammel storhet. 1,70 for at dette blir Bjarne Berntsens siste kamp ved roret duger til spill.

Sesongens første for vertene
League One. Southend står med spesielle 0-4-1 etter fem serieomganger. Tapet kom nå lørdag, i en kamp laget måtte spille nesten en time med en mann mindre på banen. Manager Tilson var strålende fornøyd med innsatsen til tross for nederlaget. Christophe (m) soner og Sawyer (m) er usikker.

Leyton Orients eneste seier for sesongen kom i seriepremieren. Laget forventes som vanlig å ende opp i det nedre sjiktet i divisjonen. I helgen røk to poeng på overtid hjemme mot Carlisle. Kampen sett under ett hadde dagens gjester imidlertid grunn til å være fornøyde med poengdeling. O’Leary (m) er ankommet på lån og klar for debut. Førstekeeper Jones mistet forrige kamp og ser an formen frem mot denne. Thornton (m) er også usikker.

Southend har en fin anledning til å sikre sesongens første triumf i kveld. Vi kjøper to blank.

Vurdert av Magnus Wattne