Beckham feiret med ny tatovering

Hvordan feiret David Beckham sin ti års bryllupsdag?

Med en ny tatovering, så klart. – Jeg har fått tatovert ti roser rundt armen, som står for alle de ti årene jeg har vært gift, uttaler fotballesset i et intervju med Ellen DeGeneres. Intervjuet skal på lufta 8. september, melder magasinet People.

Han sier at tatoveringen var hans store overraskelse til Victoria Beckham – og mener overraskelsen falt i smak. – Jeg lykkes alltid ganske godt med det, hun virker alltid glad for gavene jeg gir henne, sier han. Og legger til at ekteparet Beckham alltid prøver å gjøre spesielle ting for hverandre, for å vise at de verdsetter hverandre.

– Det er ikke alltid vi kjøper dyre ting. Vi passer heller på å ha tid til hverandre og stikke ut på en middag. Det er viktigere for oss.

Han forteller også at han trives med kona, også i situasjoner der det er snakk om jobb. Nylig lot paret seg avbilde sammen for en undertøyskampanje i regi av Armani.

– Det er sjelden vi har muligheten til å jobbe sammen, men når vi gjør det, er det fantastisk. Det var virkelig stort å jobbe sammen med henne den dagen. (©NTB)