Berbatov  (Foto: ALY SONG/REUTERS)
Berbatov (Foto: ALY SONG/REUTERS)

I år skal Berbatov levere

Skal vise at han er verd den skyhøye prisen.

- Denne sesongen vil bli annerledes for meg. Jeg har vært med hele forsesongen som jeg mistet i fjor og kjenner hver eneste spiller i stallen. Det gjør det enklere for å meg å forstå dem på banen, sier Berbatov til Daily Mirror.

Dimitar Berbatov var spådd en like stor innflytelse på Manchester United som Eric Cantona hadde da han regjerte på Old Trafford.

Foreløpig har ikke bulgareren vært i nærheten og ble regnet som en stor skuffelse selv om han glimtvis viste hva han kan utrette med ball.

- Han har sannsynligvis noe å bevise ut fra hans egne meninger om hans første år hos oss. Det er vanskelig å si om selvtilliten hans fikk en knekk, men det er ikke mange spillere, spesielt spisser, som ikke blir påvirket av manglende selvtillit. Vi var litt urettferdige mot ham på måten vi brukte ham forrige sesong. Han ønsker ikke å spille så dypt på midtbanen hvor han befant seg mye i hans første sesong. Han må være på den øverste halvdelen av banen. Der er han en trussel. Han kommer til å bli en svært viktig spiller for oss denne sesongen, sier Sir Alex Ferguson.

- Sir Alex vet hvordan han best skal bruke meg. Vi har mange kamper og jeg ser frem til hver eneste en slik at jeg kan score mål og være en viktig bidragsyter for laget mitt. Ingen har lag har klart å vinne Premier League fire sesonger på rad og jeg håper at vi vil være det første laget som klarer det, sier Berbatov.