Drillo  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Drillo (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Drillo ser etter «det lille ekstra»

Egil «Drillo» Olsen vil bruke formspillerne også mot Island.

Oslo/Bergen (TV 2 Sporten): Mot Skottland tok Drillo med formspillerne Magne Hoset og Erik Huseklepp.

Nå satser han på samme oppskrift mot Island.

- Det sier seg vel selv at det blir lite endringer, siden jeg ikke har gjort store endringer i troppen, forteller Drillo til TV 2 Sporten.

- Ser etter det lille ekstra
Men laget som starter har han ikke bestemt seg for. Landslagssjefen vil gi samtlige spillere i troppen anledningen til å vise seg frem på trening før han tar det endelige valget.

- Jeg vil starte med de spillerne som er i best form akkurat nå. Jeg er veldig opptatt av å finne formspillerne, som har det lille ekstra akkurat nå, forklarer han.

- Var det derfor du tok med Morten Moldskred?

- Ja, det er jo det. Han var ikke bare bra mot Atletico i Europacupen, han var også bra mot Fredrikstad, minner Drillo om.

Og legger til:

- At de 11 som skal starte ikke er klare ennå, er bare et sunnhetstegn, mener han.

Morten Moldskred  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Morten Moldskred (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Hemmelig formasjon
Formasjonen er heller ikke spikret.

Drillo holder kortene tett inntil brystet – og vil ikke dele sine betrakninger om hvilken formasjon han mener passer best å spille med mot Island.

- Men jeg tror jeg noenlunde vet hvilken formasjon jeg skal starte med. Men om det blir 4-5-1 eller 4-4-2 vil jeg ikke dele med dere. Da deler jeg det jo på en måte med Island også, sier han.

- Spiller det noen rolle?
- Hvorfor vil du ikke si det?

- Vel. Det spiller vel egentlig ikke noen rolle det, gjør det? Før kunne jeg si det, for da visste alle hvilken formasjon vi kom i. Nå er det ikke lenger ikke like opplagt hva vi gjør, svarer en hemmelighetsfull Drillo.