Trond Sollied (Foto: ERIC LALMAND/EPA)
Trond Sollied (Foto: ERIC LALMAND/EPA)

Grindheim: - Spillerne splittet i synet på Sollied

Christian Grindheim sier flere av Heerenveen-spillerne var frustrerte over Trond Sollied.

Bislett (TV 2 Sporten): - Det var ikke Tronds sterkeste side som trener å snakke med de spillerne som ble satt ut av laget, og det ble de litt frustrerte over. Spillerne var splittet i synet på ham som trener. Det var noen som var fornøyde, og noen som ikke var det - men slik er det ofte i en spillergruppe, sier Grindheim.

- Har du snakket lite med han du også?

- Nei, jeg var jo en av dem som snakket med ham, men jeg er jo nordmann, så det er vel naturlig. Alle trenere har sin stil, og hans stil var litt mer den at han ikke snakket så mye.

- Autoritær?

- Ja, og det respekterer jeg fullt ut om han føler det funker, og det har jo funket for han før, og da må han jo bare gjøre det.

Christian Grindheim  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Christian Grindheim (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

- Et lite sjokk
Heerenveen-spilleren innrømmer at han ble overrasket da Trond Sollied fikk sparken i går.

- Det kom som et lite sjokk. Men nå har jo resultatene uteblitt i det siste, og han har klaget på litt lite spillere. Men det var overraskende siden vi vant cupen i fjor, og kom til gruppespillet i europacupen i år. Det var ikke det jeg hadde forventet akkurat nå.

- Tenker du på hvilke konsekvenser trenerskiftet kan få for din posisjon i klubben?

- Ja, det kan jo hende den nye treneren ikke liker meg i det hele tatt og ikke bruker meg, men jeg får jo bare gå på trening og gjøre mitt beste.

- Naturlig navn på NFFs liste
Trond Sollied er av flere eksperter pekt på som naturlig til å overta det norske landslaget.

Grindheim er diplomatisk når han utaler som om Norges Fotballforbund bør satse på gamlesjefen.

- Han har jo resultater vise til, men akkurat per dags dato er det Egil som styrer, og jeg er meget fornøyd med Egil. Det er ikke mitt bord å velge ut en landslagstrener. Det får toppene i NFF ta seg av.

- Men er Sollied en god kandidat?

- Alle som har fulgt Trond Sollieds trenerkarriere i utlandet har sett at han har fått resultater med så og si alle klubber han har trent, så selvsagt er han en naturlig mann på lista til NFF.