Farskapsfleip skal ha ført til Oasis-brudd

Noel Gallagher skal ha forlatt Oasis fordi broren Liam på fleip antydet at han ikke var far til sin datter.

Sangeren skal ha hevdet at Noels ni år gamle datter Anais ble unnfanget da låtskriverens tidligere kone, Meg Matthews, hadde et forhold.

Den spøken syntes Noel var langt fra festlig, og ifølge sladrebloggeren Perez Hilton har han stemplet den som utilgivelig. Ifølge samme blogger begynte Noel å skrike mot broren da de to gjorde seg klar til å gå av scenen under Rock en Seine-festivalen i Paris, fredag kveld.

– Det var en dum ting å si. De røk i tottene på hverandre da han sa det. Noel gikk løs på ham. Han var blind av raseri. Og han har fortsatt ikke roet seg ned, sier en, som angivelig kjenner til episoden, til sladrebloggeren.

Slåsskampen skal ha tatt slutt da Liam ødela gitaren til Noel, og skrek: «Du er ikke min bror!»

Noel stormet ut bak scenen og ga senere samme natt beskjed om at han offisielt forlater gruppa for godt.

– Det er med en viss tristhet og stor lettelse at jeg sier til dere at jeg forlot Oasis i kveld. Folk kan skrive til meg og si hva de vil, men jeg kunne ikke bare fortsette å arbeide med Liam en dag lenger, skriver han på bandets nettside.

– Detaljene er ikke viktige, og de er for mange til å ramse opp. Men jeg føler at dere har rett til å vite at nivået av muntlige og voldelige nedverdigelser mot meg, min familie, venner og kamerater ikke lenger kan tolereres. (©NTB)