DISSE ERSTATTER RONALDO OG TEVEZ: Obertan, Owen og Valencia vises frem av Sir Alex Ferguson.  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
DISSE ERSTATTER RONALDO OG TEVEZ: Obertan, Owen og Valencia vises frem av Sir Alex Ferguson. (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Ferguson har handlet ferdig

Sir Alex Ferguson har avsluttet sommerhandelen.

Manchester United og Sir Alex Ferguson mottok himmelske 832 millioner kroner for Cristiano Ronaldo da stjernespilleren ble solgt til Real Madrid i sommer.

Men så langt har Ferguson ikke erstattet Ronaldo med noen nye stjerner. Det har han heller ingen planer om å gjøre.

Beholder pengene i banken
Skotten bekrefter nemlig at det ikke blir mer aktivitet på overgangsmarkedet før overgangsvinduet stenger tirsdag ettermiddag.

- De £80 millionene vi har på bok etter salget av Cristiano Ronaldo ser ut til å brenne hull i lommene til en del supportere, sier Ferguson til Manchester Evening News.

- Men du ødelegger ikke overgangsprinsippene dine selv om du skulle møte på et tap - selv ikke om det skulle være et fælt et (som mot Burnley).

- Har en strategi
67-åringen har tidligere uttalt at det han ikke vil kjøpe noen store navn. Han vil kun ha kvalitet om han skal styrke stallen.

- Jeg har forklart vår strategi, basert på den troen jeg har hatt på vår nåværende stall og de nye vi har hentet inn. Nåværende spillere vil bare bli bedre, og jeg har ingen planer om å hindre det ved å hente inn nye spillere. Jeg vet at vi har den rette troppen nå, slår han fast.