Stefan Ishizaki   Elfsborg  (Foto: CARLO FERRARO/EPA)
Stefan Ishizaki Elfsborg (Foto: CARLO FERRARO/EPA)

Rosenborg forsøkte å kjøpe Ishizaki

Rosenborg gjorde et forsøk på å kjøpe den tidligere Vålerenga-spilleren Stefan Ishizaki - bare timer før overgangsvinduet stengte.

Stefan Ishizaki floppet totalt i sin tid i Vålerenga, men har de siste årene markert seg som en av de beste spillerne i Allsvenskan.

Nå har Rosenborg gjort et forsøk på å hente midtbanespilleren tilbake til Tippeligaen. Kun timer før overgangsvinduet stengte mandag kveld forsøkte trønderne å hente ham til Lerkendal. Men Elfsborg sa nei igjen.

- Vi fikk en forespørsel fra Rosenborg, men har bestemt innad I klubben at det ikke blir noen overgang. Jeg hadde en samtale med Stefan Ishizaki i dag om dette, og vi var enige om at timingen ikke var riktig, sier trener Stefan Andreasson til Borås Tidning.

Rosenborgs trener Erik Hamrén var på plass på Borås Arena så sent som på torsdag for se Elfsborgs kamp mot Lazio. Siden den gang har diskusjoner om en overgang for Ishizaki pågått.

Trondheims-klubben skal ha lagt inn et bud på seks millioner kroner for Ishizaki – men budet ble altså avslått.

Stefan Ishizaki, Vålerenga (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX )
Stefan Ishizaki, Vålerenga (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX )

- Det jeg vet er at Rosenborg leder serien med ti poeng og går mot Mesterligaen. Jeg spiller fotball fordi jeg elsker å spille fotball, men også for å tjene penger innen karrieren over. Jeg trives i Elfsborg, absolutt, men jeg hadde fått betydelig bedre vilkår i Norge, sier Ishizaki selv.