Jo Wood danser muntert

Jo Wood vil nok danse ekstra muntert når hun deltar i britenes «Skal vi danse»-serie. Det er nemlig klart at hun får halvparten av eksmannen Ron Woods formue.

53 år gamle Jo, som ble dumpet av Ron Wood (62) til fordel for en 20 år gammel russisk servitrise, skal ha kommet til enighet utenfor rettssalen om skilsmisseoppgjøret, ifølge Daily Mail.

Hun skal få 11.5 millioner pund, noe som er halvparten av formuen som Rolling Stones-gitaristen har lagt seg opp. Hun vil også få familiehuset i London, verdt 12 millioner pund, og et raust månedlig bidrag. Jo Wood ønsker også at eksmannen skal selge huset i Irland, dit han tok med seg unge Ekaterina Ivanova i juli – i starten av affæren som endte ekteskapet med Jo.

Da hadde paret vært sammen i 32 år, og gift i 23 av dem. De har barna Leah og Tyrone sammen. I november i fjor innrømmet Jo Wood til Hello!: – Da avsløringene om Ronnie kom ut, var det vanskelig. Jeg hadde aldri trodd at han ville gjøre det mot meg.

Men nå har hun fått livsgleden tilbake, og paret klarer å være venner. Jo Wood har sagt at etter så mange år med å passe på Ronnie, får hun endelig tid til seg selv. (©NTB)