Eidur Gudjohnsen (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)
Eidur Gudjohnsen (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)

Hvem ble solgt i siste liten?

Vi fulgte utviklingen på overgangsmarkedet mandag.

Ved midnatt mandag stengte overgangsvinduet og man må vente til januar før det er mulig igjen å forsterke spillerstallene sine rundt om i Europa.

PS! På grunn av Bank Holiday har England forlenget overgangsvinduet frem til tirsdag klokken 17.00 norsk tid.

Har vi glemt noen? Send oss en mail!

DETTE VAR UTVIKLINGEN:

01.00: TV 2 Sporten takker av denne mandagen, men er tilbake og følger de engelske overgangene frem til stengetid - kl. 17.00 (norsk tid) - tirsdag.

00.05: Lyn har signert Kasey Wehrman fra Fredrikstad. Australieren spiller for Lyn ut 2009-sesongen.

00.04: Azar Karadas er enig med Kasimpasa, og undertegner en treårskontrakt med den tyrkiske klubben i morgen. Det bekrefter agent Jack Karadas til TV 2 Sporten. Brann får mellom 2,5- og 3 millioner kroner for kraftspissen.

00.03: Stoke City har signert en fireårskontrakt med Diego Arismendi fra Uruguay. Landslagsspilleren koster Potters 25 millioner kroner, som kan øke til 55 millioner.

23.09: Frank Ribery blir ikke Real Madrid-spiller i dette overgangsvinduet, skriver Marca.

23.08: Strømsgodsets Mattias Andersson går til Fredrikstad. Svensken har signert en treårsavtale med rødbuksene.

22.51: Hertha Berlin har signert tre spillere mandag: Florian Kringe, Adrian Ramos og Cesar. Førstnevnte kommer fra Borussia Dortmund, Ramos fra Club America de Cali, mens Cesar ankommer som bosmanspiller.

22.39: Getafe har sikret seg Miguel Torres fra Real Madrid. Forsvarsspilleren koster Madrid-klubben 16 millioner kroner.

22.09: Juventus har signert Fabio Gross fra Lyon. Juve betaler 25 millioner kroner for den italienske landslagsbacken.

21.33: Rosenborg har gitt opp forsøket på å hente Tromsøs Morten Moldskred. Gapet mellom tilbud og krav var fort stort, opplyser RBKs sportsdirektør Erik Hoftun til TV 2 Sporten.

21.27: Real Madrid har signert tenåringen Jose Luis Mato fra Celta Vigo.

20.30: Odd Grenlands Alex Valencia er klar for Fredrikstad.

19.51: Sunderland har sikret seg Hull-midtstopper Michael Turner. Det er ikke opplyst hvor mye Sunderland må punge ut med.

19.20: Wolverhampton har signert Rapid Wien-angriper Stefan Maierhofer. Det er ikke kjent hvor mye Wolves betaler for den høyreiste kraftspissen.

18.50: MFK Kosice-spissen Jan Novak avviser at han er på vei til Fulham.

18.27: Roma forsterker laget med den rumenske keeperen Bogdan Lobont. 31-åringen lånes ut fra Dinamo Bucharest hele sesongen.

18.24: Lyn bekrefter overfor TV 2 Sporten at de er enige med Udinese om lån av Jo Inge Berget ut sesongen.

18.23: Byttehandelen mellom Fiorentina og West Ham er nå bekreftet. Savio drar til Italia og Manuel da Costa kommer til England. Begge på lån.

16.37: Trond Sollied er ferdig som trener i Heerenveen. Nordmannen skal ha blitt enig med klubben om å avslutte forholdet grunnet «kulturelle forskjeller».

15.46: Massimo Donati forlater Celtic til fordel for Serie A-klubben Bari.

15.30: Liverpools reservekeeper Charles Itandje er lånt ut til den greske klubben Kavala FC.

15.22: John Terry kommer definitivt ikke til å forlate Chelsea i kveld. Stopperen har skrevet en ny femårskontrakt med London-klubben, noe som betyr at han blir på Stamford Bridge ut 2013/14-sesongen.

15.03: Australias landslagsback David Carney har skrevet under på en toårskontrakt med nederlandske FC Twente.

15.00: Racing Santander fortsetter å styrke laget. Nå er Newcastle-spissen Xisco klar for klubben. Spanjolene låner angriperen i ett år.

14.50: Viking har ikke kommet til enighet med Lyn om kjøp av spissen Davy Claude Angan. Han blir for dyr for Stavanger-klubben.

14.46: Den ukrainske forsvarsspilleren Dymytro Chygrynsky er klar for Barcelona for rundt 220 millioner kroner - og ble presentert for fansen mandag. - Jeg er lykkelig over å ha signert for Barca, sier han.

14.01: Den nederlandske midtbanespilleren Rafael van der Vaart har fått beskjed om at han er ønsket med videre i Real Madrid. Han har vært ønsket av Bayern München og Tottenham.

13.32: Lillestrøm forsterker laget med jamaicanske Adrian Reid. Han kommer fra Portmore United.

13.05: Jo Inge Berget blir likevel ikke Molde-spiller. Han bestod ikke den medisinske testen.

12.26: Lars Iver Strand blir ikke Tromsø-spiller på permanent basis. TIL benyttet ikke kjøpsopsjonen de hadde. Midtbanespilleren vender tilbake til Vålerenga etter sesongen.

12.23: Wolverhampton har forsterket laget med Segundo Castillo. Midtbanespilleren kommer på lån fra Røde Stjerne Beograd.

11.38: Midtstopperen Henrique leies ut fra Barcelona til Racing Santander.

11.38: Det blir ikke noe comeback i Premier League for Eidur Gudjohnsen. Islendingen ble i dag leid ut til Monaco for resten av sesongen.

11.03: Tore Reginiussen ser ut til å bli værende i Tromsø. Han har gitt beskjed til Brann om at han ikke vil til en annen norsk klubb nå.

09.24: Den spanske veteranen Miguel Angulo er klar for Sporting Lisboa. 32-åringen fikk ikke fornyet kontrakt med Valencia.

09.12: Marko Pantelic skal være klar for Ajax. Serberen har vært klubbløs etter at han forlot Hertha Berlin i sommer.

08.32: Trøstemålet mot Arsenal i mesterligakvalifiseringen ble Massimo Donatis avskjedsgave til Celtic-fansen. Midtbanespilleren er klar for italienske Bari for 15 millioner kroner.

07.19: Den italienske verdensmesteren Cristiano Zaccardo vender hjem til støvellandet etter en sesong i Wolfsburg. Han skal spille for Parma.

07.16: West Ham og Fiorentina er på det nærmeste enige om byttehandel, hvor Savio drar til Italia og Manuel da Costa kommer til Upton Park. Det dreier seg om lån for begge.

07.14: Hull er i ferd med å sikre seg Manchester Citys avskiltede spiss Benjani.

07.11: Manchester City har hentet 16 år gamle Joan Angel Roman Olle fra Espanyol.

07.04: Den serbiske spissen Mateja Kezman leies ut fra Paris Saint-Germain til Zenit St. Petersburg.

07.01: Everton er enig med Atletico Madrid om en overgangssum for Johnny Heitinga.