Kjetil Rekdal  (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)
Kjetil Rekdal (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)

Slik skal Rekdal unngå nedrykk

Aalesund sliter i tabellbunnen

Ålesund/Bergen (TV 2 Sporten): Ett fattig poeng hjemme mot Bodø/Glimt er ikke godt nok for Aalesund, som nå er á poeng med bodøværingene - faretruende nært nedrykksstreken.

- Jeg er fornøyd med det vi presterer i kampen. Vi har taket på Bodø/Glimt i store perioder, men får ikke inn målet. Det må leve med, sa Rekdal til TV 2 Sporten etter kampen mot Glimt.

- I tillegg er det to hands der inne som dommeren ikke får med seg. Kåre har jo klaget i år over at Glimt får mange straffer i mot, så det var vel derfor vi ikke fikk dem. Eller så så dommeren det ikke, fortsatte Rekdal.

Glimt og AaFK har begge 24 poeng. Fredrikstad på nedrykksplass har 22 poeng. Det betyr en stressende høst i jugendbyen.

- Det er jeg klar over. Men nå får vi to uker med trening og flere tilbake fra skade. Vi skal trene på en del ting slik at vi scorer på sjansene våre.

- Er det fortærende at dere ikke ikke får tre poeng?

- Ja, men det er vår egen feil. Når man står på fem meter og ikke treffer ballen, og når Kari ikke skyter. Du får ikke mange av dem. De må du sette ellers får man ikke tre poeng.

- Hvordan ser du på de gjenstående kampene?

- Vi må et stykke over 30 poeng. Vi må vinne tre kamper. Men det kan de andre også klare. Mot slutten av sesongen begynner bunnlagene å vinne. Nå har vi Lyn og Brann hjemme de to neste. Vi håper på full pott naturligvis, sa Rekdal.