Thomas Myhre (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Thomas Myhre (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Tabbe-Myhre legger seg langflat

- Det er et skudd jeg selvfølgelig skal ta.

Se Thomas Myhres kjempetabbe i videovinduet over.

Viking Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Thomas Myhre blir ikke kvitt Frankfurt-spøkelset. Mot Sandefjord tabbet Viking-keeperen seg ut igjen, da han glapp et tilsynelatende enkelt skudd mellom hendene og i mål.

Røk leddbånd
Myhre skadet seg under oppvarmingen og spilte med bandasje, men vil ikke bruke det som en unnskyldning.

- Jeg tok et leddbånd i hånda under oppvarmingen. Det er sannsynligvis røket, men det er ikke derfor jeg slipper inn målet, for å si det sånn. Det er klart at det er mitt ansvar. Det er et skudd jeg selvfølgelig skal ta. Det er ikke noe å si på det, sier den tidligere landslagskeeperen til TV 2 Sporten.

Les også: Her tabber Myhre seg ut igjen

- Synes veldig godt
Denne gangen velger sisteskansen å ikke la episoden gå inn på seg.

- Dere snakker bare med meg når jeg har gjort en slik glipp. Hvis du vet hvordan fotball fungerer, så vil keepere gjøre feil. Så er det om å gjøre å gjøre færrest mulig. Jeg må si at jeg synes ikke det har vært så galt. På 23 kamper har jeg gjort to eller tre stykker. Det er alltid kjedelig når det skjer. Det synes veldig godt når vi (keepere) gjør feil. Sånn er det bare. Det er de forutsetningene vi lever under, og det har vi valgt selv, så det er det ikke noe å si på, konstaterer en sindig Myhre.

- Vi er heltene hvis vi redder, og syndebukkene hvis vi slipper inn.

Se Thomas Myhre forklare seg om tabben her:

336048

Se Frode Olsen og Davy Wathne diskutere tabben her:

335978