John Carew (Foto: SIMON DAWSON/AP)
John Carew (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Carew benekter O'Neill-krangel

Utsatt for rykteflom på nettet.

Torsdag scoret John Carew i sin skaderetur da Villa røk ut av Europaligaen mot Rapid Wien.

Carew sto over serieåpningen mot Wigan grunnet en vond tå, før et virus satte han ut av det første oppgjøret mot Rapid Wien, og Villas seier mot Liverpool på Anfield. Det er ikke noe drama, ikke noe hokus pokus og ingenting som foregår bak kulissene. Det er ikke noe mer dramatisk enn at jeg hadde feber.

Fraværene sørget for en massiv rykteflom på diverse nettforum, der det ble hevdet at O’Neill var i konflikt med manager Martin O’Neill, og at han ønsket å forlate Villa.

Det benekter Carew.

- Det er ikke noe drama, ikke noe hokus pokus og ingenting som foregår bak kulissene. Det er ikke noe mer dramatisk enn at jeg hadde feber, sier Carew til The Mirror.

- Om du sier til meg at det er rykter og historier på internett, så kjenner jeg ikke til dem. Om du ikke har lest slike ting, så trenger du ikke å bekymre deg, sier Carew.

Carew, som fyller 30 år neste lørdag, er meget populær blant Villa-fansen, og ble nærmest en kultfigur etter det mye omtalte strippeklubbesøket forrige sesong.

- Jeg elsker fansen her, og jeg er bare glad det virket som om de var fornøyde da jeg var tilbake på laget. Velkomsten jeg fikk var fantastisk, sier Carew.

Han håper på tillit også i søndagens kamp mot Fulham.

- Jeg er frisk igjen og har trent i noen dager. Jeg var tilbake på laget, og håper å være det igjen, sier Carew.