Osbourne skar av datterens truse

Ozzy Osbourne skar en gang av G-strengen til datteren mens vennene hennes så på.

Kelly Osbourne var skrekkslagen da hun som tenåring opplevde at hennes rockevokalistfar ga uttrykk for at han ikke likte G-strengen hennes mor Sharon hadde kjøpt til henne.

– En gang hadde mamma kjøpt en G-streng til meg i stedet for store truser. Da jeg bøyde meg ned, ropte pappa: «Kelly, du går med en G-streng, Kelly? G-strenger er for horer. Jeg ble livredd. Han holdt meg fast og skar av meg G-strengen foran øynene på skolevennene mine. De sto der med munnen vid åpen da tøystykket som ikke var større enn en snor med tanntråd ble dratt ut av olabuksene mine. Jeg døde av skam og begynte å gråte. Mamma sto bøyd over oppvaskbenken og holdt på å le seg i hjel og skrek: »Ozzy! Nei!”

- På 13-årsfødselsdagen min var pappa skikkelig full

Hendelsen var ikke den eneste gangen Ozzy gjorde Kelly flau foran vennene hennes, men hun hevder at hun ikke brydde seg om det, selv da han løp etter kameratene hennes i hagen hjemme bare i underbuksa.

– Foreldre er foreldre og de gjør deg flau hele tiden. På 13-årsfødselsdagen min var pappa skikkelig full, og løp rundt etter alle i underbuksene sine og en militærhatt. Alle vennene mine skrek og løp rundt. Det var vilt moro, skriver 24-åringen i sin selvbiografi «Fierce».

En annen gang hadde Ozzy kledd seg ut som en varulv og låste vennene mine inn i hageskjulet.

– Ungene gråt og mamma måtte ringe til foreldrene deres for å få dem til å komme og hente dem, skriver Kelly Osbourne. (©NTB)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)