Wenger raste etter United-tap

Stående på taket til spillertunnelen med hendene ut til siden, ble Arsène Wenger et symbol på skuffelsen i Arsenal-leiren etter 1-2-tapet for Manchester United.

Arsene Wenger (Foto: Magi Haroun/EPA)

Arsenal hadde gått til pause med 1-0-ledelse i storkampen på Old Trafford, men to klønete episoder etter hvilen sørget for United-seier. En frustrert Wenger ble enda mer frustrert på overtid.

Da fikk Robin van Persie en scoring annullert for offside. Manageren raste, og ble vist på tribunen av kamplederen. Wenger brukte flere minutter på å vise sin frustrasjon over avgjørelsen.

- Jeg sparket en flaske da målet ble annullert. Jeg visste ikke at det var ulovlig, sa Wenger til Skysports etter kampen.

Wenger forsøkte først å sette seg bak benken, men fikk ikke lov til det. Til slutt stilte han seg på taket til spillertunnelen, der han ble stående med hendene ut til siden, mens United-fansen rundt ham nok passet på å rope en og annen bemerkning til ham.

- Du vet hva du får når du kommer til Old Trafford. Men jeg vil ikke gå nærmere inn på dommerens prestasjoner. Du får stille spørsmålene til ham, sa Wenger.

Arsene
  Wenger (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Arsene Wenger (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Tapet brøt Arsenals rekke på to seirer på to kamper, men det kunne gått så mye bedre. Andrej Arsjavin ordnet 1-0 med en perle fem minutter før hvilen. Russeren hamret løs fra rundt 25 meter. Ben Foster fikk en hånd på ballen, men kunne ikke stoppet et vakkert mål.

I annen omgang ble Arsenal-spillerne for klønete. Etter en times spill felte Manuel Almunia United-spissen Wayne Rooney inne i feltet. Fra straffemerket var Rooney sikkerheten selv. (©NTB)