Clooney ødela hånden

Skuespilleren George Clooney ler av meldinger om at han brakk hånden i en farlig motorsykkelulykke og kan fortelle at det skjedde da han skulle lukke bildøra.

Clooney (49) fikk tidligere denne måneden behandling på den private Ars Medica-klinikken i Sveits, ikke langt fra Comosjøen i Italia der han har sitt feriested.

Europeiske medier skrev at skuespilleren kjørte sin Harley Davidson rundt Luganosjøen på grensen mellom Italia og Sveits med sin kjæreste Elisabetta Canalis da han falt av sykkelen og skadet seg.

Men nå ler han av det hele og sier det bare var en klønete ulykke.

– Det var en ulykke og han brakk hånden sin. Men han kjørte ikke motorsykkel og det skjedde ikke i Sveits. Han var på sin eiendom i Italia og fikk hånden i bildøra da han skulle lukke den. Legen har gitt ham 30-40 flere år og leve, sier hans talsmann spøkefullt til People.com.

Det er ikke skuespillerens første bilskade. Clooney og hans daværende kjæreste Sarah Larson ble begge behandlet for bruddskader for snart to år siden da de kjørte motorsykkel og kolliderte med en bil i New Jersey. (©NTB)