(Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
(Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

FFK-fansen skeptisk til Nordlie

- Jeg håper ikke Tom Nordlie blir en langsiktig løsning, sier Jaran Berg i supporterklubben Plankehaugen.

Tom Nordlie blir etter alt å dømme presentert som ny hovedtrener i Fredrikstad i løpet av kort tid.

LES: Spillerne også skeptiske til Nordlie

Fredrikstad står i fare for å rykke ned, og Nordlie kan nok en gang komme inn som redningsmann for en klubb i Tippeligaen.

- Jeg tror at han kan redde oss i år. Det har vi jo sett at han har klart med klubber som har ligget i bunnen i Tippeligaen tidligere, forteller Plankehaugen-talsmann Jaran Berg til TV 2 Sporten.

Tom Nordlie ønsker seg imidlertid en langtidskontrakt med FFK.

- Må være kortsiktig
Det er fansen skeptisk til.

- Tom Nordlie må være en kortsiktig løsning. For vi har jo sett tidligere at det har gått gærn’t i klubber han har vært i over lengre tid. Han ønsker seg en kontrakt på to og et halvt år, og slik vi ser det er det ikke en bra løsning, sier han.

Og legger til:

- Velger ledelsen å likevel tilby ham en lengre avtale, så håper jeg ikke at han krever for høy lønn og en stor fallskjerm. For ser vi på historien til de klubbene Nordlie har vært i tidligere, at det blir en liten lønnsom avtale for klubben.

Berg har ingen drømmekandidater til den ledige jobben som hovedtrener i Fredrikstad. Tom Freddy Aune har det midlertidige treneransvaret mens Anders Grönhagen er sykmeldt. FFK forhandler nå med svensken om å avslutte kontrakten.

AKSJONERTE: «Vi krever ro i rekkene nå!!!» meldte Plankehaugen
  da FFK møtte Lyn. Det kan komme nye aksjoner. (Foto: Olsen, Linn Cathrin/SCANPIX)
AKSJONERTE: «Vi krever ro i rekkene nå!!!» meldte Plankehaugen da FFK møtte Lyn. Det kan komme nye aksjoner. (Foto: Olsen, Linn Cathrin/SCANPIX)

- Skjønner spillerne
Talsmannen har også fått med seg at spillerne er skeptiske til å få Nordlie som hovedtrener.

- Jeg skjønner at spillerne er skeptiske. De har vel snakket med spillere som har hatt Nordlie som trener før. Jeg så blant annet at Starts Jesper Mathisen hadde skrevet på sin Facebook-profil at FFK ikke burde ansette Nordlie, sier han.

- Hvordan har fansen opplevd årets sesong?

- Den har vært trist. Enkel og greit. Nå må vi bare satse på at vi klarer å snu dette her – med eller uten Nordlie, lyder oppfordringen.

Se hva FFK-spillerne mener om Nordlie som ny trener:

335190