John Arne Riise (Foto: BORIS GRDANOSKI/AP)
John Arne Riise (Foto: BORIS GRDANOSKI/AP)

- Riise på Werder Bremens ønskeliste

John Arne Riise kobles til Rune Bratseths tidligere arbeidsgiver.

John Arne Riise startet på benken i Romas serieåpning mot Genoa, som endte med 2-3-nederlag. Nordmannen kom først på banen i det 77. spilleminutt.

LES: - Milan byr 45 millioner for Riise
LES: Riise smigret av Barca-rykter

Nå er Riise het på ryktebørsen i tysk presse. Ifølge Bild er John Arne Riise en av tre «superstjerner» Werder forsøker å kjøpe før overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

- Ingen kommentar
Werder Bremen er imidlertid ordknappe om interessen for Riise.

- Jeg ønsker ikke å kommentere flere navn. Vi får se om vi gjør noe mer. Dette kan både gå den ene og den andre veien, sier sportsdirektør Klaus Allofs ifølge Bild.

De to andre spillerne Werder ønsker seg skal være brasilianerne Fernando fra Bordeaux og Gilberto Silva fra Panathinaikos.

Koblet til Barcelona
John Arne Riise ble tidligere i sommer koblet til den spanske storklubben Barcelona. Den gang innrømmet han at interessen var smigrende.

- Jeg har ikke hørt noe om dette selv så jeg tok kontakt med agenten min og ba ham sjekke ut om dette stemmer, sa Riise til TV 2 Sporten, og la til:

- Dette er jo Europas beste klubb i år. Det er smigrende å bli satt i sammeneheng med dem, sa Riise, som likevel understreket at han trives godt i Roma.

I løpet av sommeren er Riises navn også blitt koblet til Serie A-giganten AC Milan.

Se hva Riise sa om Barca-interessen i juni (artikkelen fortsetter under):

319729

I Bratseths fotspor?
Werder Bremen har gode erfaringer med norske forsvarspillere. Rune Bratseth spilte for den tyske Bundesliga-klubben fra 1987 til 1994. Bratseth ble raskt kaptein, og var med på å vinne Bundesliga (to ganger), den tyske cupen (to ganger) og cupvinnercupen i 1992 med Werder. I tillegg har både Håvard Flo og Vegard Skogheim spilt for klubben.

Riises rådgiver Jan Kvalheim vil ikke kommentere ryktene om en mulig overgang til Werder.

- Verken John Arne Riise eller jeg kommenterer slike rykter eller spekulasjoner, skriver Riises rådgiver Jan Kvalheim i en SMS til TV 2 Sporten.

John Arne Riise (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
John Arne Riise (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

LES: - Riise aktuell for Barcelona
LES: Frode Olsen mener Riise er god nok for Barca