Ever Banega  (Foto: Jon Super/AP)
Ever Banega (Foto: Jon Super/AP)

Her er torsdagens Premier League-rykter

Ever Banega går ikke til Everton, og Blackburn hamstrer høyrebacker.

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Over 10.000 lag i Premier League-manager. Bli med HER

Arsenal: 
Det er lite trolig Arsenal-fansen får se noen nye ansikter før overgangsvinduet stenger mandag. Men aldri si aldri med Arsene Wenger. Han er en luring på spillermarkedet og er flink til å holde kortene tett til brystet til alt er i boks. En midtstopper eller defensiv midtbanespiller står øverst på ønskelisten.

Aston Villa:
Aston Villa er enig med Manchester City om en overgangssum på 60 millioner kroner for Richard Dunne. Nå er det opp til klubben å bli enig med spilleren. Mye tyder på at Blackburns Stephen Warnock også blir Villa-spiller med det første. Hvis ikke det skulle være nok, så skal Villa også ha avtalt overgangssum med Portsmouth for Sylvain Distin. Nesten en helt ny forsvarsfirer på vei inn, altså.

Birmingham:
Birmingham har kastet seg inn i kampen om Tottenhams Jamie O'Hara. The Brums har fått penger til kjøp. Og nå vil manager Alex McLeish redde Tuncay Sanli fra ydmykelsen ved å spille Championship-fotball med Middlesbrough.

Blackburn:
Ut med en venstreback og inn med høyreback nummer tre i sommer? Slik ser det ut i øyeblikket. Stephen Warnock er svært nær en overgang til Aston Villa, mens Pascal Chimbonda er på vei inn fra Tottenham. Franskmannen blir da den tredje høyrebacken som ankommer Ewood Park. Fra før av har manager Sam Allardyce hentet inn Lars Jacobsen og Michel Salgado. I tillegg blir Brett Emerton brukt på samme back. Det er tydeligvis viktig med kamp om plassene. På motsatt side kan det derimot se ut til å bli enevelde for Gael Givet. Blackburn er også satt i forbindelse med Hibernians storvokste midtstopper Sol Bamba.

Bolton:
En ny spiss er linket til Bolton. Denne gangen dreier det seg om Werder Bremens Hugo Almeida. Manager Gary Megson er også ute etter en hardtarbeidende midtbanespiller, noe han har savnet etter salget av Kevin Nolan til Newcastle. I mangel på bedre alternativer vurderer han nå å kjøpe tilbake Nolan for å fylle hullet etter Nolan.

Burnley: 
Burnley ser ut til å ha gitt opp håpet om å bli enig med Norwich om en overgangssum for midtbanespilleren Darel Russell. Nå blir det trolig til at Owen Coyle må klare seg med den stallen han har - i hvert fall frem til januar.

Chelsea:
Andrej Sjevtsjenko har tilsynelatende bestemt seg for å bli ut kontraktstiden i Chelsea. Men det blir nok først og fremst for å heve sin fyrstelige gasje. Onsdag ble ukraineren utelatt fra Carlo Ancelottis tropp til gruppespillet i Mesterligaen. Chelseas sjanser for å få Jonathan De Guzman fra Feyenoord økte da samtalene mellom nederlenderne og Valencia brøt sammen onsdag kveld. Stevan Jovetic skjøt Fiorentina til Mesterligaen i går. Men Chelsea håper han vil spille turneringen for dem. Dersom The Blues kjøper ham, er han ikke spilleklar i Mesterligaen før i januar.

Everton:
Låneavtalen med Valencia for Ever Banega ser ut til å være død. Derfor har Everton-manager David Moyes flyttet fokus over på Celtics Scott Brown. Etter at Celtic røk ut av Mesterligaen, er det mulig skottene vil la ham dra hvis de får et godt bud. Tottenham følger også nøye med midtbanespilleren. Everton skal også ha fått avslag på et bud for Benfica-stopper Luisao. Nykommer Dinijar Biljaletdinov frir allerede til Toffees-fansen. Nå ber han dem om å kalle seg for Bill - for enkelthets skyld.

Fulham:
Fulham kan være i ferd med å gjøre et overgangskupp. Klubben skal ha gjort en avtale om å låne måltjuven Marc Janko i et år fra Red Bull Salzburg. For så å kunne kjøpe spissen for 60 millioner kroner dersom de er fornøyd. Et annet spissalternativ kan være Eljaniv Barda fra Racing Genk. Sørafrikanske Kagiso Dikgacoi har fått innvilget arbeidstillatelse i Storbritannia og kan nå spille for Fulham. Svenske Rasmus Elm ringte onsdag Fulham-manager Roy Hodgson for å fortelle at han har valgt å signere for AZ Alkmaar.

Hull:
Sunderland skal være villig til å betale 60 millioner kroner for midtstopperen Michael Turner, som tidligere i sommer var koblet til Liverpool for en langt høyere overgangssum. Det spørs om Steve Bruce får viljen sin her. Hull på sin side skal være interessert i Reading-backen Liam Rosenior. Leicester hevder de ikke har hørt noe fra Hull angående spissen Matty Fryatt.

Liverpool:
Rafa Benitez fortsetter å forsterke Liverpool med tanke på fremtiden. Nå er det 16 år gamle Jakub Sokolik fra Banik Ostrava som står på innkjøpslisten. Julio Baptista var en flopp da han var på lån til Arsenal. Brassen gjorde en skikkelig bra kamp og det var i ligacupen mot Liverpool, da han scoret fire mål på Anfield. Det har ikke Benitez glemt. Nå vil han hente «Beistet» på lån fra Roma.

Manchester City:
Uvanlig stille rundt Manchester City på overgangsfronten. Ingen nye spillere er koblet til klubben. Kanskje fordi alle allerede er blitt koblet til Eastlands og ingen har rukket å snu bunken. Men kaptein Richard Dunne er på vei til Aston Villa etter at klubbene ble enig om en overgangssum på 60 millioner kroner. Ellers har Nigeria tilbudt Nedum Onuoha en mulighet til å få spille VM neste sommer, noe han aldri vil få med England.

Manchester United:
Manchester United fortsetter å raide Italia for tenåringer. Nå er det Empoli-duoen Manuel Pucciarelli og Alberto Masacci som er på vei til Old Trafford.

Portsmouth:
Sulaiman Al Fahim har endelig fått eierskapet i Portsmouth. Nå kan manager Paul Hart vente seg nok av millioner til å handle for. Det kan bli en spennende helg for Pompey-fansen. Portsmouth er i ferd med å hente midtbanespilleren Michael Brown fra Wigan, og har signert angriperen Tommy Smith fra Watford.

Stoke City:
Stoke skal være svært nær en overgang for Middlesbrough-stopper Robert Huth. Mulig følger Tuncay Sanli med på flyttelasset. Manager Tony Pulis kan også være i ferd med å sikre seg Diego Arismendi fra uruguayanske Nacional.

Sunderland:
Sunderland skal være villig til å betale 60 millioner kroner for midtstopperen Michael Turner, som tidligere i sommer var koblet til Liverpool for en langt høyere overgangssum. Det spørs om Steve Bruce får viljen sin her. I går ville Roy Keane hente tre spillere til Ipswich fra Sunderland. Nå er tallet blitt fire. Den tidligere Black Cats-sjefen fikk ja til sitt bud på 70 millioner kroner for kvartetten Grant Leadbitter, Carlos Edwards, Daryl Murphy og Nyron Nosworthy.

Tottenham:
Spartak Moskva har tilbudt 100 millioner kroner for Roman Pavljutsjenko, ca 50 millioner mindre enn de solgte ham for i fjor. Olympiakos ønsker å hente Giovani dos Santos på lån for hele sesongen, slik at han slipper å spille reservekamper for Tottenham det nærmeste året.

West Ham:
Ifølge Valon Behramis agent har West Ham takket nei til flere bud på sveitseren i sommer.

Wigan:
Portsmouth er i ferd med å hente midtbanespilleren Michael Brown fra Wigan.

Wolverhampton:
Reading-midtbanespiller James Harper håper at han blir Wolves-klar før overgangsvinduet stenger.

Prøverundene er slutt - spill Premier League-manager