Tor Ole Skullerud  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Tor Ole Skullerud (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

- Naturlig at Skullerud blir nevnt i KIL

Tor Ole Skullerud lanseres som Tom Nordlies etterfølger i Kongsvinger.

Tom Nordlie kan i løpet av kort tid forsvinne fra Gjemselunden til trenerjobben i Fredrikstad.

Kongsvinger, som jager opprykk til Tippeligaen, er allerede på jakt etter erstatteren.

I kontakt med kandidater
Sportslig leder Morten Kristiansen bekrefter overfor TV 2 Sporten at klubben har vært i kontakt med aktuelle trenerkandidater.

- Vi har tatt kontakt med et par aktuelle kandidater, fordi må se oss etter andre alternativ. Men per dags dato er Tom Nordlie fortsatt KIL-trener, og ledet torsdagens trening, sier KILs sportslige leder til TV 2 Sporten.

Han går imidlertid langt i å bekrefte at Tor Ole Skullerud er en aktuell kandidat til å bli Nordlies etterfølger.

- Naturlig at Skullerud blir nevnt
Skullerud trakk seg onsdag denne uken fra jobben som hovedtrener i Vålerenga, og er ledig på markedet.

- Det blir alltid spekulasjoner i slike situasjoner. Skullerud er jo fra Kongsvinger, og det er klart at det er naturlig at han blir nevnt til å ta over etter Tom, sier Kristiansen.

Og legger til:

- Alt jeg kan si nå, er at vi jobber med en del navn, men jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt hvem vi har kontaktet før alt er på plass.

Tom Nordlie  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Satt på sidelinjen
Han understreker at Kongsvinger gjennom hele sesongen har vært klar over at Nordlie kunne forsvinne til en klubb i Tippeligaen.

- På grunn av klausulen han har i kontrakten til Nordlie er vi nå litt på sidelinjen i forhandlingene med FFK. Det er Nordlie selv som forhandler med Fredrikstad. Men vi håper jo på en snarlig løsning, slik at vi kan forstette vår kamp mot opprykket, sier han.

- Vi har hele tiden skjønt at Nordlie kunne forsvinne, spesielt inn mot høsten når flere Tippeligalag begynner å slite. Han har jo fått et rykte på seg for å være redningsmann. Derfor har vi også, med Nordlies samtykke, kontaktet andre kandidater den siste tiden. Vi vil ha en ny trener på plass raskt om Tom forsvinner, poengterer KILs sportslige leder.

Se hva Skullerud sa om exiten i Vålerenga i videovinduet:

335311